1. ledna 2021 • 16:58

Přestupová bomba! Levi, The Elive a Manguss posilami Enterprise

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Enterprise, vícemistři Sazka eLEAGUE CS:GO, míchají rapidně sestavou! Celek, který v druhém splitu všechny překvapil, nyní posiluje hned trojice hráčů. Enterprise tak dávají jasně najevo, že druhé místo bylo pouhým začátkem a míří na nejvyšší příčky.



Do týmu přichází hned dvojitá posila z eSuby. Erik „The eLiVe“ Sith a Lukáš „Levi“ Bouřa, jeden z nejlepších fraggerů posledního roku, budou nově oblékat barvy červenou a bílou.

Třetí novou tváří v dresu Enterprise je Robert „manguss“ Kasper, který tak opouští Dark Tigers, tým, který se neudržel v hlavní soutěži Sazka eLEAGUE. 

„Rozhodli sme sa pre zmenu, ktorej cieľom je v kombinácii s tvrdým tréningom súperiť o domácu špičku a začať sa tiež pravidelne účastniť zahraničných turnajov,“ říká Miro Bodnár, CEO Enterprise.

„Pod farbami EP sa pokúsime o najlepšie výsledky, aké sme kedy ako individuálni hráči mali,“ přidává se The Elive, bývalý IGL eSuby.

Z původní sestavy tak v týmu zůstávají pouze David „forsyy“ Bílý a Lukáš „LucasP“ Pócsik. Naopak z týmu odcházejí Dávid „xperrience“ Červenec, Matěj „twist“ Petráš a Tomáš „system“ Zemko.

„Modrá krev“ se tak ocitá bez dvou výrazných opor, kterými právě Elive a Levi bezpochyby byli, nahradit zkušené střelce bude nesmírně těžké. Naopak Enterprise slušně posilňují, budou šlapat na paty těm nejlepším u nás?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud