22. ledna 2021 • 15:29

Dvojnásobný šampion Sazka eLEAGUE Cannie ukončuje profesionální kariéru

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci roku 2020 opustil aktivní sestavu Sinners, nyní ukončuje hráčskou kariéru. Hubert „CaNNiE“ Ludwig zažil na profesionální scéně CS:GO úspěšné čtyři roky, nyní je však čas obrátit list a začít novou životní kapitolu. „Došel jsem k závěru, že bych rád svůj čas a vášeň investoval do věcí, které mě budou v životě naplňovat,“ říká český střelec.



Čtyři roky, tisíce hodin v CS:GO, více než desítka trofejí. Hubert „CaNNiE“ Ludwig je bojovník jaksepatří. V roce 2017 se objevil jako nováček na česko-slovenské scéně v dresu Gunrunners, první vítězství a dílčí úspěchy začal sbírat v barvách eEriness.

Talent a zápal českého snipera neunikl pozornosti eSuby, která se stala pro Cannieho v druhé polovině roku 2017 novým domovem. Hubert Ludwig byl součástí „modré krve“ necelý měsíc a už se výrazně podepsal pod dvojnásobné vítězství na největších českých LAN akcích.

Po půlročním angažmá v eSubě přišla jedna z nejslavnějších kapitol Cannieho kariéry. V dubnu 2018 se přidal k sestavě Fnatic Academy, druhého týmu jedné z nejslavnějších organizací esportového světa. I přesto, že šlo o kraťoučké působení, přinesl měsíc v černo-oranžové Canniemu nespočet zkušeností.

Cannie se v roce 2020 radoval z vítězství na šesti turnajíchFoto iSport.cz

Po stáži ve Fnatic hledal Cannie dlouhodobější domov, který se mu po měsících v eSubě, Dark Tigers a několika mezinárodních celcích podařilo najít.

Rok 2020 byl bezpochyby nejúspěšnější sezónou talentovaného snipera. Cannie se v lednu stal součástí Sinners, supertýmu, který měl jediný cíl: ovládnout česko-slovenskou scénu.

A to se jim povedlo náramně. Pět velkých českých turnajů, pět vítězství. K tomu připočtěte vítězné Supreme Masters a vyjde z toho parádní rok pro Sinners a Cannieho. 

Ten byl v prosinci 2020 nahrazen Tomášem „oskarem“ Šťastným a po chvíli přemýšelní se rozhodl ve hraní nadále nepokračovat. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud