27. ledna 2021 • 16:09

Sinners nestačili na turecký manšaft a ve Snow Sweet Snow již nesmí prohrát

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po zklamání v zápase proti Izako Boars doufali Sinners v návrat do vítězných kolejí proti tureckým Sangal. Bohužel, v zápase týmů se skóre 1:1 ve Swiss stage Snow Sweet Snow Regionals na své soupeře nestačili a v dalších dvou zápasech nesmí zaváhat. Prohra by znamenala konec českých jedniček na turnaji.



Pokud jste nikdy o týmu Sangal neslyšeli, tak jména hráčů této organizace vám rozhodně osvěží pamět. Engin „MAJ3R“ Küpeli, Ahmet „paz“ Karahoca a Engin „ngiN“ Kor byli v dřívějších letech součástí sestavy Space Soldiers, která se nejvíce proslavila na ELEAGUE Majoru v Bostonu, kde byla pouhá tři kola od postupu mezi nejlepší osmičku.

Trojice výše zmíněných borců se pod novou organizací pokoušejí probojovat do hlavního Snow Sweet Snow eventu, jehož se dočká Top 8 týmu z Regionals. V cestě stáli tureckým borcům právě Sinners, kteří chtěli napravit zaklopýtnutí proti Izako Boars.

Závěr vyrovnané Mirage vyšel lépe českým jedničkám, na Nuku a Trainu už vládli Turci. Mezi vlaky si došli pro jednoznačné vítězství 16:3 a poslali Sinners do spodní části prozatimní tabulky Swiss Stage.

Pokud se Češi chtějí kvalifikovat na Snow Sweet Snow 1, nesmí v dalším průběhu Regionals zaváhat. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud