2. února 2021 • 19:00

Legendy se vrací. Sampi představují novou CS:GO sestavu, nechybí Queztone či DEV7L

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na jaře šesté, v létě páté místo. Sampi se v Sazka eLEAGUE nedařilo, v obou splitech odehrál tým slušnou základní část, v play off to ale drhlo. Nová sestava bude mít jasný úkol: dostat modré barvy mezi nejužší československou elitu, konkurovat Sinners a ukázat se také v Evropě. 



Sampi vítá novou pětici hráčů, která bude hájit barvy organizace založené fotbalovým reprezentantem Jakubem Janktem v Counter-Strike: Global Offensive. A rozhodně nejde o žádné neznámé tváře.

V modrém dresu nebude chybět hned dvojice bývalých hráčů eXtatus. Na vrcholnou česko-slovenskou scénu se vrací 24letý Richard „queztone“ Strnátko a jeho bývalý parťák Patrik „DEV7L“ Stuchlík.

V týmu zůstávají Martin „Pechyn“ Pechoušek, stálice Sampi v posledním roce, a Marek „kinzo“ Bílek, který bude zastávat roli IGL. Pátým členem se stává Vít „nbqq“ Pohlot, jenž reprezentoval ECLOT.

„Jsme moc rádi, že můžeme konečně představit nový tým. Jsou v něm výjimeční hráči, proto jsme se rozhodli natočit intro video, které je bude dobře reflektovat.“ komentuje příchod nových posil COO Jakub Faul. „Po herní pauze se k profesionálnímu hraní vrací legendy tuzemské scény a několikanásobní mistři ČR queztone a Dev7l, kteří do týmu přinesou obrovské zkušenosti. Ze staré sestavy zůstává Pechyn a IGL Kinzo, k nimž se připojí nbqq z Eclot Gaming. Pevně věřím, že tento tým může letos konkurovat Sinners v boji o pozici tuzemské jedničky,“ nebojí se Faul.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud