17. února 2021 • 10:39

Norská organizace vybrala 380 milionů a zakoupila jeden z nejlepších týmů světa

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Heroic se stávají součástí nové, větší rodiny. Norští Omaken Sports vybrali přibližně 380 milionů korun na nákup a rozvoj dánské organizace Heroic, která se během roku 2020 dostala mezi naprostou světovou špičku v Counter-Strike: Global Offensive.



„Plán zůstává stále stejný, Counter-Strike tým zůstane v Dánsku. Možná vylepšíme naše stávající zařízení o více prostor,“ vyjádřil se k celé situaci pro sport.tv2.dk Casper „cadiaN“ Møller, in-game leader Heroic.

Dánský střelec doufá také v další profesionalizaci prostředí Heroic. „Osobně bych se chtěl podílet na optimalizaci co nejvíce aspektů. Všechno od mentálního kouče až po větší zaměření na stravu. Nyní k tomu máme zdroje,“ těší kapitána skandinávského celku.

Ano, zdrojů rozhodně nebude málo. Investoři se dohromady složili na velice slušnou sumu 380 milionů korun, která by měla výrazně pomoci ke zlepšení nejen herních podmínek momentálně šestého celku světového žebříčku.

„Podporují nás někteří obrovští investoři, kteří chtějí zajistit, abychom byli na vrcholu,“ pokračuje Cadian. „Tento prodej je obrovským uznáním po tom, čeho jsme dosáhli v roce 2020. S minimem se nám podařilo konkurovat těm nejlepším,“ říká Cadian o loňské cestě Heroic.

Nově budeme moci Heroic vídat kromě CS:GO také v PUBG, kde se bude bývalá sestava Omaken Sports předvádět pod jménem Heroic.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud