22. února 2021 • 17:45

SOUHRN: Sinners v další vyrovnané sérii poráží Copenhagen Flames

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní skupinu Snow Sweet Snow Regionals mají Sinners úspěšně za sebou. Po dvou parádních sériích proti Nordavind a Ambush postoupily české jedničky z prvního místa do Swiss Stage, kde se v prvním špílu utkaly s dánskými Copenhagen Flames. Napínavou BO3 sérii nakonec vyhrály 2:1.



Tohle byla fuška. Sinners se proti Copenhagen Flames pořádně zapotili, vítězství se nerodilo vůbec jednoduše. Proti relativně nově složenému dánskému celku se dlouho trápili, smůlu naštěstí dokázali prorazit včas.

Po první mapě, kdy na Vertigu Sinners nezvládli konec mače, museli čeští borci ovládnout obě zbývající mapy. Na Nuku předvedli šampioni Sazka eLEAGUE skvělý začátek, kdy v jednu chvíli vedli dokonce 8:1. Náskok si pohlídali a šlo se na Inferno.

To dlouhodobě patří mezi nejlepší a nejhranější mapy Sinners, což se ukázalo i proti Copenhagen Flames. Slušnou T stranu podpořila výborná druhá půle a Češi nakonec zvítězili na Infernu 16:9, celkově 2:1.

Sinners se po úspěšném vstupu do turnaje pokusí o další vítězství již zítra od 18:00 proti Lilmix a zápas bude opět odvysílán na twitch.tv/eleaguecz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud