8. března 2021 • 21:45

Legendy padly! Česká skvadra rozstřílela světové šampiony, vyhrává první zápas na turnaji

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak takhle by to šlo! Sinners v druhém zápase Pinnacle Cupu porovnali síly s týmem Dignitas, který ve svém středu čítá taková jména jako Adam „friberg“ Friberg a Patrik „f0rest“ Lindberg. Luxusní druhou půlkou na Nuku se Sinners perfektně naladili na Inferno, kde dokonali comeback a Dignitas přehráli poměrem 2:0.



Po nedělní prohře proti Copenhagen Flames nebyla nálada ve fanouškovském táboře českých jedniček zrovna nejlepší. Co se to stalo? Sinners se nedařilo, vůbec nevypadali, jako ti mistří Sazka eLEAGUE, kteří drtili veškerou konkurenci a v Evropě se jim dařilo.

Proti Dignitas si ale spravili chuť. Nejdříve zvládli problematickou CT stranu na Nuku, kde položili slušný základ pro druhou polovinu. Za teroristy totiž nedali Češi svým skandinávským soupeřům šanci a Nuke ovládli 16:10.

Inferno bylo náročnější. Sinners sice opět předvedli dobrý útok, obranné linie však nedokázali odolávat severským nájezdníkům. Dignitas se dostali ke dvěma matchpointům. Ani jeden se jim však nepodařilo proměnit, Sinners v overtimu rozjeli mašinu, kterou nebylo možné zastavit. Na výhře 19-15 se neuvěřitelným výkonem podílel Max „SHOCK“ Kvapil, který poslal k zemi své soupeře hned 38krát.

Další zápas Pinnacle Cup odehrají Sinners ve středu či ve čtvrtek, soupeř zatím není známý. Zápasy českého celku budete moci sledovat na kanále twitch.tv/eplayer_czsk!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud