3. května 2021 • 08:55

Postup! Sinners zvládli infarktový závěr a postaví se sedmému týmu světa

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud jste okolo půl jedné pozorně poslouchali, mohli jste slyšet hromadné oddechnutí fanoušků Sinners po celé České republice. Jejich hrdinové totiž potřebovali všechny tři mapy s přídělkem prodloužení na postup do čtvrtfinále turnaje Spring Sweet Spring. 



Sinners - Lyngby Vikings (17:19, 16:7, 19:15)

„Nic pro lidi se slabým srdcem.“ Lépe snad svou sérii Sinners shrnout nemohli. Bitva proti Lyngby Vikings musela bavit, takové zápasy se sledují v Counter-Striku s radostí. Obzvlášť, když skončí ve prospěch vašich oblíbenců.

Na Vertigu se průběh zápasu měnil s každým kolem, šance na vítězství byli takřka po celý vývoj špílu vyrovnané. Na konci druhé poloviny Lyngby Vikings zabrali, Sinners však dotáhli zápas do prodloužení. Bohužel, v něm byla silnější mezinárodní sestava, která tak šla do vedení 1:0.

Na Trainu to byla krasojízda v podání Sinners, mezi vlaky to českým borcům střílelo na jedničku.

Obě skvadry se tak přesunuly na Inferno, momentum bylo se Sinners. Jenže Lyngby Vikings okamžitě převzali otěže, čeští střelci jen bezmocně sledovali, jak jim utíká čtvrtfinále mezi prsty.

I díky parádnímu představení Sebastiana „beastik“ Daňa však nakonec Sinners dokázali celou sérii obrátit. 2:1, zápas, jak má být.

Sinners se tak mohou těšit na čtvrtfinálovou bitvu s momentálně sedmým týmem světa FURIA. Pro Sinners jde rozhodně o největšího soupeře v jejich 16měsíční historii. Zápas roku budete moci sledovat v úterý od 18:00 opět na twitch.tv/eleaguecz a Facebooku Sazka Esport.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud