14. května 2021 • 10:59

Zklamání favoritů! Glore přehráli Eclot i Defeaters a postupují do play off

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí kolo Sazka eLEAGUE Open bylo pořádně nabité. O postup si to měli rozdat především ECLOT a DEFEATERS, dva týmy hrající 1. COOL Ligu. Jenže to by se nesměli v parádní formě předvést borci z organizace GLORE. V semifinále si poradili s ECLOT, v rozhodujícím finálovém souboji pak přehráli DEFEATERS. Pět kol, pět výher - postup do top 8 Sazka eLEAGUE Open.



Byla to jízda jako na bobové dráze. Na začátek celého turnaje si GLORE příliš nezastříleli, proti Vašírov eSports se postarali o jeden ze dvou kanárů. 16:0, jasný postup. Hned ve druhém kole se ale GLORE pořádně zapotili.

HLTV Peek nedali svému soupeři nic zadarmo, zápas se rozhodoval až v posledním, třicátem kole. To vyšlo lépe korunované pětici. Těžký test byl úspěšně zvládnutý.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Dark Tigers udělali první krok k návratu do Sazka eLEAGUE CS:GO

Po triumfu nad Slavíky z Madridu přišel na řadu první z hlavních favoritů. I díky luxusnímu výkonu smk0, jenž zazářil s K/D 2.66, GLORE semifinálovou bitvu ovládli a ve finále je čekali DEFEATERS.

To došlo až do třetí mapy. V té GLORE opět ukázali pevné nervy, svého sokla porazili poměrem 16:11 a stali se třetím postupujícím do play off Sazka eLEAGUE Open.

Pokud se chceš přidat k trojici Universe, Dark Tigers a ECLOT, přihlas se do dalšího kola Sazka eLEAGUE Open a bojuj o postup do hlavní soutěže!

Registruj se ZDE.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud