6. září 2021 • 11:10

TOP 5 akcí 3. kola CS:GO: Forsyyho dvojnásobný knife na legendu i přesný MoriiSko

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pomalu se blížíme k polovině druhého splitu Sazka eLEAGUE CS:GO. Po třetím kole se dělí o první flek Sinners s Enterprise, především jejich vzájemný zápas bavil. V dobrém světle se představili také Entropiq Prague či sniper Brute.



Forsyy knifuje oskara

Sinners byli po druhém kole králi zabití nožem v Sazka eLEAGUE. Hned třikrát si nejrychlejší možnou cestou vydělali 1500 dolarů, ve třetím kole však narazili na opravdového mistra! První podobný kill si David „forsyy“ Bílý přichystal pro Tomáše „oskar“ Šťastného na Infernu.

Další nůž na oskara!

Sniper Enterprise byl v nedělí při chuti. Ne jednou, ale hned dvakrát si počíhal na ten správný moment a poslal nůž do postavy české legendy. Tentokrát proti matchpointu Sinners!
 

MoriiSko si s Famasem rozumí

Josef „MoriiSko“ Maurenc byl v posledním týdnu středem pozornosti. Jeho přechod z pušky na AWP okomentoval snad každý na tuzemské scéně. MoriiSko se ale od všech komentářů odpoutal a předvádí parádní výkony. Například s Famasem mu to jde náramně.

HenkkyG září proti domovské organizaci

Spojení Ľuboše „HennkyG“ Ilka a eSuby trvalo dlouhých pět let. Na začátku minulého roku opustil 23letý střelec „modrou krev“ a teď se po roce a půl vrátil na scénu. V barvách Dark Tigers se ukázal proti své bývalé organizace s přesným Deaglem.

1v3 AWP clutch Masaker1se

Souboj mezi dvěma týmy ze spodní části tabulky dopadl nerozhodně, Brute s eEriness MARVO berou po bodu. Se zajímavým playem se na první mapě předvedl Róbert „masaker1s“ Káčer.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud