22. října 2021 • 09:20

Sinners jako jasný favorit For Games. Jak tipují Bára a spol. konečné pořadí?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podzimní split Sazka eLEAGUE CS:GO míří do finále. Stage na For Games je připravená a očekává ten nejlepší tuzemský Counter-Strike. Sinners, Enterprise, Entropiq Prague a eSuba se porvou o titul mistra. Kdo jej podle oblíbených moderátorů a komentátorů získá?



Sinners jasnou jedničkou

„Není pochyb o tom, že česká jednička si bude chtít i díky offline prostředí a fanouškům dokráčet pro jasné první místo bez jakéhokoliv zaváhání,“ říká jasně Ondřej „Lelek“ Kvarda. A kolegové přitakávají. „I přesto, že co se zdá na papíře, nemusí být vždy v realitě pravda, u tohoto silného týmu s obrovskými zkušenostmi teď už i ze zahraničních turnajů se toho nebojím,“ věří favoritům Bára Dvorská.

Zkušenosti jsou často zmiňovanou výhodou momentální české jedničky. „V moment, kdy by se Sinners dostali do potíží, měli by okamžitě prodat své nabité zkušenosti z mezinárodní scény,“ hlásí Michal „Mishek“ Kabele.

Stříbro poputuje za Enterprise

Jako druhého finalistu bychom měli podle osobností ze streamů Sazka eLEAGUE vidět Enterprise. Ti by si měli v semifinále poradit s Entropiq Prague. „Osobně, pokud bych měl vsadit Mishekův barák, tak vsadím na Enterprise,“ vtipkuje Tomáš „sTORM“ Svoboda. A další s ním souhlasí.

„Na druhém místě skončí, stejně jako loni, Enterprise. Finále ve stejném složení tipuji proto, že nám Enterprise letos ukázali, že jsou týmem, kterého by se i ti nejlepší měli začít obávat,“ odhaduje Bára. Enterprise jako druhý tým tipují také Mishek a Lelek.

V boji o třetí místo vyhraje eSuba

O bronz by se tak měli porvat eSuba a Entropiq Prague. A možná trochu překvapivě si jako třetí nejlepší celek tři ze čtyř odborníků vybrali 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud