25. listopadu 2021 • 09:45

I přes zdravotní problémy odehrál luxusní zápas a premiéru zvládl vítězně

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Ty bláho. Před zápasem i během něj jsem pořád zvracel, sotva jsem viděl na hru.“ Tak popsal Dán Benjamin „blameF“ Bremer svou premiéru v dresu týmu Astralis. Náročný zápas nakonec zvládl na jedničku a i díky němu přehráli borci v modrém NIP 2:0.



Zápasy mezi Astralis a Ninjas in Pyjamas mají po přestupu Nicolaie „device“ Reedtze speciální náboj. Bývalá hvězda dánského celku na jaře přestoupila ke Švédům, kde se k ni teprve nedávno připojil další z bývalých reprezentantů Astralis Patrick „es3tag“ Hansen.

Do vzájemného souboje na Blast Fall Finals přišli s novou sestavou také Astralis. Kristian „⁠k0nfig⁠“ Wienecke a již zmiňovaný Benjamin „blameF“ Bremer měli přinést do týmu větší individuální kvalitu. A pokud budou pokračovat ve formě z prvního mače, mají se jejich soupeři na co těšit.

Dánská pětice v čele s dvojicí nováčků dominovala. K0nfig nastřílel během návratu po zranění ruky na dvou mapách 60 killů, na druhém místě tabulky Astralis pak zářil blameF. Jenže radost z vítězství a parádního výkonu svého týmu si nemohl užít naplno.

„Sotva jsem mohl mluvit a vidět, protože jsem měl slzavé oči,“ popisoval dánský obr nepříjemnosti, kterými si procházel během BO3 série proti NIP. „Přesto jsem štastný, že mi můj tým kryl záda a snažil jsem se ze všech sil,“ dodává Benjamin Bremer.

BlameF nebyl během prvního zápasu na Blast Fall Final v ideální kondici. I přes zdravotní problémy však podal luxusní výkon, pomohl svému celku k vítězství a mohl začít s odpočinkem. Brzy se však znovu objeví na serveru, Astralis hrají ve čtvrtek od 18:00 prot Vitality.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud