14. ledna 2022 • 13:20

Měsíce spekulací jsou u konce, Gabriel „⁠FalleN⁠“ Toledo opouští Team Liquid

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sniper a in-game lídr, FalleN zastával v Liquid klíčové pozice. Jakým směrem se jeho kariéra ubere v budoucnu? 



Během ročního působení v Liquid pracoval FalleN spolu s bývalými spoluhráči na vzniku nového projektu. Lincoln „⁠fnx⁠“ Lau, Fernando „⁠fer⁠“ Alvarenga, Ricardo „⁠boltz⁠“ Prass a Vinicius „⁠VINI⁠“ Figueiredo měli spolu s FalleNem vytvořit brazilskou sestavu známou jako „The Last Dance”. O zbrusu nový brazilský projekt údajně jeví zájem organizace Imperial Esports. 

FalleN se do Liquid se dostal jako náhrada za Russela „Twistzz“ Van Dulkena na začátku roku 2021. Liquid doufal, že v brazilské posile najde stabilní AWP oporu, která týmu během roku 2020 zásadně chyběla. Názorové rozdíly ale vedly k problémům a pravidelnému střídání leader pozice mezi FalleNem a Stewie2K.

Na konci roku 2021 už bylo jisté, že se sestava bude ubírat jiným směrem pod vedením Jonathana „EliGE“ Jablonowskeho. Smlouvu následně prodloužila dlouholetá opora Keith „⁠NAF⁠“ Markovic a sestavu dále doplnila dvojice hráčů Richard „⁠shox⁠“ Papillon a Josh „⁠oSee⁠“ Ohm. Finálním článkem se má údajně stát Nick „⁠nitr0⁠“ Cannella.

FalleN a Stewie2K byli v prosinci 2021 posazeni na lavičku, druhý zmíněný má s Liquid ale stále aktivní kontrakt, což by měl změnit přestup do Evil Geniuses.

Zdroj: hltv.org

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud