19. ledna 2022 • 15:00

Inside Games angažovali nový Counter-Strike tým a míří s ním do Sazka eLEAGUE

Autor: Jan Hrušovský
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tuzemské League of Legends scéně patří Inside Games mezi zavedené organizace, v Counter-Strike soutěžích však fanoušci a diváci toto jméno dlouhé měsíce neviděli. Nyní se to mění, organizace angažovala pětici hráčů, kteří v minulé sezóně nastupovali za tým Glore. Před Inside Games je tak v letošní sezóně premiéra v Sazka eLEAGUE, v níž mají jasný cíl: uhájit ligovou příslušnost a navázat na dobré výkony z loňska.



„Je to už přes rok, co jsme byli vidět na poli CS:GO a náš hlavní cíl pro tento rok je opět se vrátit do tohoto světa. Proto jsem velice rád, že se nám podařilo podepsat tuto sestavu, která je složena z nadějných talentovaných kluků, kteří již ukázali své kvality a můžeme od nich očekávat velké věci,” okomentoval přestup manažer Inside Games Michal Filip. 

Ten se tak v jedné organizaci opět setkává s Peterem “NaturalG” Turčanem, oba dva se v minulosti potkali již během angažmá v Gunrunners, což podle slov slovenského střelce hrálo roli při rozhodování, kam pětice hráčů zamíří po vypršení kontraktu v Glore. 

Tým ve složení Samuel “SMK-” Kellner, Peter “NaturalG” Turčan, Jakub “Cr1nged” Křížek, Martin “StuFF” Opatovský a Tamer “Shinkyy” Ghariba se totiž v barvách Glore velmi dobře prezentoval na Mistrovství České republiky v počítačových hrách v Brně, kde završil loňskou sezónu 7.-8. místem. 

Hráčům se minulý rok na konci října také podařilo probojovat skrze baráž do Sazka eLEAGUE. V ní si nejdříve poradili s Brute a následně porazili i eEriness MARVO a společně s Dynamo Eclot si zajistil účast v nejprestižnější česko-slovenské CS:GO lize. 

Nový split Sazka eLEAGUE tak letos na jaře zahájí v barvách nové organizace Inside Games. 

„Inside Games jsme si vybrali hlavně kvůli dobré komunikaci, rychle jsme našli společnou řeč a dohodli se na podmínkách. Je to zase něco nového a těšíme se,” řekl Peter “NaturalG” Turčan k přestupu a také prozradil, jaké ambice má tým v Sazka eLEAGUE: „Chceme ostatním ukázat, že můžeme hrát s jakýmkoliv soupeřem. Ale bude to dost těžké, protože většina týmů hraje kvalitní evropské turnaje a věnují se vlastně jen CSku” řekl NaturalG. 

Inside Games se tak v nové sezóně Sazka eLEAGUE zařadí po bok obhájců titulu Sinners, dalšími týmy, které si vybojovaly svou účast v posledním splitu, jsou Enterprise Esports, eSuba, Entropiq Prague, Sampi a Dark Tigers, posledním účastníkem je Dynamo Eclot, jež si svůj slot odneslo z říjnové baráže.

Nová CS:GO sekce týmu Inside Games: 

Samuel “SMK-” Kellner
Peter “NaturalG” Turčan
Jakub “Cr1nged” Křížek
Martin “StuFF” Opatovský
Tamer “Shinkyy” Ghariba

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud