9. března 2022 • 08:00

Mladé pušky nastupují! Entropiq najímá už čtvrtou CS:GO sekci

Autor: Jan Hrušovský
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český klub Entropiq opět rozšiřuje své řady o Counter-Strike: Global Offensive hráče. Po včerejším oznámení ženské CS:GO sekce, se jedná už o celkem čtvrtý tým působící v této hře. Tentokrát jde však o sázku na budoucnost.



Entropiq na svých sociálních sítích oznámil, že najímá CS:GO sekci, která bude vystupovat pod názvem Entropiq Future. V této sestavě najdeme dosud neznámé hráče, jejichž věk se pohybuje mezi čtrnácti až sedmnácti lety.

Klub se tak vydává cestou vlastní akademie, která by měla talentovaným hráčům ukázat, jak funguje prostředí a zázemí profesionálního klubu a tím přispět k jejich rozvoji. Tomu odpovídá i výběr trenéra pro Future sestavu.

Do Entropiq se totiž po téměř roční pauze vrací slovenský kouč Jozef „d0di“ Kiss, který loni v létě tým opustil. Kiss má zkušenosti nejen z Entropiq, ale v minulosti působil i v klubech Brute či Sampi. Mladíkům tak může předat spoustu důležitých znalostí.

Talentovaná sestava nyní sbírá zápasové zkušenosti především v soutěžních zápasech ESEA Open, ale není vyloučené, že ji uvidíme i v některých tuzemských turnajích.

Sestava Entropiq Future:

Ondřej "endru" Hampl
Lukáš "luke" Vánský
Matej "matomi" Mišák
Ruslan "woozzzi" Aliev
Dominik "zyper_cs" Marček

Trenér: Jozef "d0di" Kiss

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud