3. května 2022 • 17:10

VIDEO: Leckr z Entropiq Prague o stresu v esportu, pauze AJJTA a obměně kádru

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Všechno je nové, všechno je fajn. Nesmíme se ale tím nechat unést, musíme být nohama na zemi, říká Michal "leckr" Kadlíček. Hráč Entropiq Prague hodnotí rebuild týmu kladně. Zároveň ale vyzývá k opatrnosti. "Mnoho analytiků říká, že je to takový honeymoon phase, s čímž musím souhlasit," řekl ve videorozhovoru Sazka eLEAGUE. Promluvil také o pauze AJJTA.



Leckr: Esport je dnes víc stresový. Doufáme, že se AJJT vrátí co nejdříve

Entropiq Prague totiž prošli změnami. Na lavičku usedl Jan „Hones“ Urválek a Filip „AJJT" Dolenský došel k rozhodnutí, že si dá od CS:GO pauzu. Vedení organizace ale věří, že se po krátké přestávce AJJT vrátí ještě silnější.

"Je to věc, která se podle mě bude stávat častěji a častěji. Protože se hraje víc lig, víc zápasů. Je to víc stresový a ne všichni hráči to tak dobře zvládají," myslí si Michal "leckr" Kadlíček. "Někdy to na ně dolehne takovým způsobem, že si potřebují dát pauzu, než aby úplně skončili. Je lepší si dát pauzu, než úplně vyhořet," dodává. 

Konkrétní důvody, proč se AJJT rozhodl si dát přestávku, leckr popisovat nechtěl. "Jsou to jeho osobní důvody, které tady nechci zmiňovat. AJJT si vzal takový menší break od hraní CSka," řekl.

Připomněl, že poslední půl rok sestava Entropiq  prohrávala - i to se mohlo podepsat na psychice hráčů. "AJJT se rozhodl dát si pauzu, my to respektujeme a doufáme, že se vrátí co nejdřív a v plné síle," uzavřel téma.

O nových posilách a ambicích 

Honeymoon Phase je termín, který označuje začátek vztahů, kdy se všechno zdá skvělé a jsou oba partneři šťastní. Přesně tuhle metaforu používá i leckr.

"Jsem upřímně překvapený ze "sesla" i "j1nza". Sesl k nám zapadá super, je strašně mobilní, má dobrý výběr pozic, dobře mluví a přináší strašně pozivitní náladu," hodnotí leckr. 

"J1nzo je takový tichý hráč, který běha a zabíjí. A to nám sedí do týmu, že to není nějaký extra hlas navíc, ale dělá tu svojí práci, co má a dělá jí dobře," říká Michal Kadlíček na adresu druhé posily.

AJJT si dal od CSka přestávkuFoto Esport Sazka

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud