21. května 2022 • 20:30

PGL Major: FaZe Clan za bouřlivé atmosféry udolal po napínavém overtimu Team Spirit

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Aréna naplněná k prasknutí a elektrizující atmosféra. V parádní kulise se odehrálo první semifinále PGL Majoru v Antverpách. Postavili se proti sobě dva odlišné celky. Nezkušená jednolitá sestava z Ruska a světová jednička, která si na podobných turnajích hoví - FaZe Clan. Jak to dopadlo?



První mapa Mirage byla pickem FaZe Clanu. Mezinárodní sestava v nejlepším týmu světa otevřela semifinálovou loterii výborně. Díky fantastickým výkonům karrigana a raina dotáhla mapu do vítězného konce 16:13. Ruští oponenti ze Spirit ale nepříjemně kousali, což bylo předzvěstí vyrovnaného průběhu na mapě další.

Dust II si totiž pickli s1ren a spol. FaZe začali dobře a brzy se dostali do solidního vedení, jenže Spirit byl jednoznačně proti předčasnému konci. Americký tým na ruské vyzyvatele hledal jen těžko páky a tak v závěru mapy vedl Spirit 14:12, což donutilo světové jedničky si vzít oddechový čas. 

Pak přišel jeden z vrcholů celého PGL Majoru - nervy drásající overtime. Nakonec se rozhodlo až po 48 (!!!!) kolech. FaZe získal mapu v poměru 25:23 a stal se tak první finalistou antverpského dobrodružství.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud