3. června 2022 • 19:19

IEM Dallas Play-off: Rozhodne se o osudu FaZe, G2 čeká brazilská samba s FURIA

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozbíhá se play-off Intel Extreme Masters (IEM) v americkém Dallasu. Na značkách jsou světové jedničky z FaZe, kteří v odvetě za PGL Major podlehli ENCE. Karrigan a spol. vyzvou "domácí" organizaci s ruskou sestavou Cloud9. G2 po výhře nad Vitality čekají brazilští playeři z FURIA.



Den volna si naopak mohou užít týmy BIG a ENCE. Druhý jmenovaný si vyšlápl na lídry světového pořadí FaZe Clan. V zápasu pavouka skupiny A zvítězili 2:1, když ovládli rozhodující mapu Nuke drtivě 16:8. 

Poklonu jim v rozhovoru pro HLTV vysekl Russel "⁠Twistzz⁠" Van Dulken. "Mají zkrátka velmi jedinečný herní styl. V týmu mají dobré hráče," uvedl a dodal, že přejali částečně playbook dalšího týmu, který na IEM bojuje o vavříny - brazilské FURIA.

Parádní turnaj zažívají především němečtí BIG (Berlin International Gaming), kteří se do Texasu dostali dodatečně na úkor ságy z vízy ruské sestavy Entropiq a ukrajinského celku NAVI. Na IEM ovládli všechny zápasy a ztratili jen jednu mapu s FURIA Esports

Duel dvou organizací z USA bez Američanů

Tahákem prvních zápasů play-off tak je zápas amerických organizací, kteří sahali po hráčích ze zahraničí. Rusko-kazašská sestava Cloud9 chce potrápit FaZe. O postup do semifinále pak zabojuje zmíněná FURIA se silnou organizací G2 Esports

Grand Finále je na programu už tuhle neděli a bude se hrát ve formátu bo5 - semifinále předřím v sobotu na bo3. Takže nás čeká vypečený víkend s CS:GO. 

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud