8. června 2022 • 13:25

Boombl4 se rozvádí a chce se soudit. Jeho bývalá manželka ho obviňuje z drogové závislosti

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve svém Telegram kanálu bývalý kapitán Natus Vincere (NAVI) uvedl, že se oficiálně rozvadí se svou manželkou a influencerkou známou pod přezdívkou LiQueen. Ta ho obviňuje z drogové závislosti na mefedronu. Kiril chce jít k soudu.



Po skončení Major turnaje v belgických Antverpách ukrajinská organizace Natus Vincere dala sbohem ruskému kapitánovi Kirillu "Boombl4" Mikhailovu, který se po více jak tříletém působení v klubu stal volným hráčem. Důvod? Potenciální ohrožení reputace klubu.

Ačkoliv se to oficiálně neuvádí, ale nejspíše za tím stojí aktivní provokace ze strany již bývalé chotě Kirila - Angeliky "LiQueen" Mikhailové, která prý údajně podporuje ruskou invazi na Ukrajinu. Sportovní výsledky v tomto případě nehrály žádnou roli.

Již dříve v internetu kolovala zvěst o rozchodu hvězdného páru, ale to se oficiálně nepotvrdilo. Tedy až do dnešního dne, kdy jako blesk z čistého nebe přišla šokující zpráva od Kirilla, který oznámil svůj rozvod.

Ve svém Telegram kanálu uvedl, že je Angelika divná a že už nejsou spolu a omluvil se před fanoušky za to, co se za poslední dobu vyskytlo kolem této kauze. Mikhailov dodal, že později dá své myšlenky dohromady a podělí o svoji zkušenost.

Boombl4 a LiQueenFoto TheClutch

Hvězdný esportový pár vydržel spolu kolem čtyř měsíců

LiQueen nezůstala stranou a prohlásila, že je Boombl4 tlustý prase a narkoman závislý na mefedronu. Prý ji podváděl, psychicky týral, vymlátil zub a "zničil rodinu". Kvůli němu trpí panickými záchvaty.

Na její prohlášení třiadvacetiletý Boombl4 odpověděl jen to, že to nenechá bez odezvy. Dle posledních informací Kirill chystá podat na Angeliku žalobu z křivého obvinění.

Mezitím management NAVI řeší těžký úkol a usilovně hledá adekvátní náhradu za Boombl4. Blížící se portugalský CS:GO turnaj s1mple a spol odehrají s ukrajinským stand-inem Viktorem "somedieyoung" Orudzhevem (ex Team Spirit a MAD Lions).

BLAST Premier Spring Finals 2022 ukáže, jak si s tím Viktor vypořádá. Pokud by vše klaplo tak, jak má, Orudzhev by se potenciálně mohl stát pátým hráčem ukrajinského kolektivu.

Sestava Natus Vincere na BLAST Premier Spring Finals

  • Oleksandr "s1mple" Kostyliev
  • Denis "electroNic" Sharipov - Kapitán
  • Ilya "Perfecto" Zalutskiy
  • Valerii "b1t" Vakhovskyi
  • Viktor "somedieyoung" Orudzhev - Stand-in
  • Andrii "B1ad3" Horodenskyi - Trenér

 

Zdroj: Cyber.sports.ru

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud