18. června 2022 • 21:18

Max "SHOCK" Kvapil ze SINNERS: Finále určitě nehrát Mirage, Vertigo je pro nás dobrý

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po skončení prvního semifinále eLEAGUE jsme si popovídali s talentovaným Maxem "SHOCK" Kvapilem. V krátkém rozhovoru jsme se dozvěděli o průběhu duelu proti Entropiq Prague a také o zítřejších plánech jeho týmu v grand-finále turnaje.



Prohráli jste první mapu. Byli jste nervozní?

Neřekl bych. Spíše nám trvalo dostat se do studiového prostředí, no a špatně jsme komunikovali. Za CT stranu jsme prohráli spoustu kol, asi pět nebo šest, který jsme neměli prohrát, takže se to pak těžko otáčelo.

Na druhou stranu Entropiq předvedli velmi dobrý výkon na první mapě. Patří jim za to  kredit?

Ano, 100%! Oni hráli dobře. Byl to náš problém, nedokázali jsme se adaptovat, a proto jsme prohráli. Určitě Entropiq hráli dobře.

Proběhlo u vás něco po první mapě? Řekli jste si co a jak?

Mirage prohráváme celkem často a jsem rád, že jsme se z toho dostali a v týmu panovala dobrá nálada. Říkali jsme si, že to vyhrajeme 2-1, což se i ve finále stalo. Prostě jsme se soustředili na další mapu.

A co ta třetí mapa? To už vlastně bylo takříkajíc one team show. Co se stalo, co se u vás změnilo, že se tak vaše hra otočila?

Vertigo je pro nás dobrý. Na scrimech vyhráváme docela často a kluci z Entropiq se prostě nemohli přizpůsobit naší hře. My jsme vlastně dělali dokola stejný věci. Vyhrávali jsme dost aim soubojů a to nám výrazně pomohlo.

Nevyužili jste pauzy, jak je zvykem na CZ/SK scéně. Bylo to někde namále, že byste si řekli, hele měli bychom si dát oddych a říct si, co a jak dál?!

Asi spíše ne. Celou dobu jsme tak nějak věděli, co chceme dělat. Měli jsem dobrou komunikaci a atmosféru v kolektivu. Nic se nestalo, hráli jsme víceméně to stejný. 

Co si vezmete ze dneška do zítřejšího grand-finále?

Určitě nehrát Mirage (směje se). Myslím, že jsme hrál fajn (+/-). Asi hlavně nepodcenit začátek hry a ihned se dostat do tempa. Jinak si myslím, že to bylo dobrý.

Díky za rozhovor!

Také děkuji.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud