24. června 2022 • 14:08

VIDEO: Poznamenal nás odchod savany, hodnotí výkony eSuby v jarním splitu blogg1s

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jen v roli experta na analyst desku stanul Dominik "blogg1s" Janita během semifinále Sazka eLEAGUE. Jeho eSuba totiž vypadla ve čtvrtfinále, když nestačila na Entropiq Prague. Jak hodnotí uplynulý split za modrokrevné playery a na čem je nutné zapracovat? Odpověděl v rozhovoru.



Raketově se blíží Grand Finále Sazka eLEAGUE mezi ENTERPRISE SINNERS. Zbylé týmy už ale mají jarní část sezony za sebou. Týká se to i blogg1se a jeho eSuby.

Modrokrevní sice postoupili do Playoff ze čtvrtého místa, ale ve čtvrtfinále nestačili na pátý celek po základní částí - Entropiq Prague. Nejen o playoff, ale i základní části a personálním obsazení se sniper eSuby mluvil ve videorozhovoru pro náš štáb.

Jak hodnotíš proběhlý jarní split? 

Ty výsledky nebyly úplně ideální z naší strany. Měli jsme dobrý začátek, proti ENTERPRISE jsme vyhráli 2:0. Ale bohužel nás poznamenala ta změna Saviho (savana, pozn. red), který odešel do Sampi. My jsme na rychlo museli jednat. Sehnali jsme si zur1se ze Sampi. Ne, že by to úplně nesedlo, ale furt si snažíme najít náš playstyle.

Od té změny už to přece jen je nějaký pátek. Je tam vidět za tu dobu nějaké zlepšení nebo vzestupná tendence? 

Určitě je. Na začátku zur1s, jak hrával AWP a šel na rifle, měl návyky a trochu kopíroval moje pohyby, protože byl zvyklý reagovat na ty situace jako AWP. Pořád to ale není ono, nemůžeme najít tu správnou vlnu, zatím to nevychází.

Co udělat proto, aby jste vrátili eSubě zašlý lesk? Aby jste zas neskončili ve čtvrtfinále? 

Nevím. Budeme se o tom bavit asi po skončení všech lig a uvidíme, co nás napadne, jak to fixneme a tak dále. Takže netuším. 

Co tě překvapilo během jarního splitu Sazka eLEAGUE? 

Asi celkově výkony těch týmů. Dynamo Eclot hrají parádní CSko, ENTERPRISE posílili na pozici AWP, kdy mají bulharského h4rna... i Entropiq se zvedli oproti minulému roku. Ta konkurence je tu na dobré úrovni. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud