26. června 2022 • 13:30

CS:GO Sazka eLEAGUE: Šampioni SINNERS mají pátý zlatý zářez. ENTERPRISE porazili 2:0

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Hříšnící" se stali pětinásobnými mistry Sazka eLEAGUE. Ve finálovém klání si bez problémů poradili s ENTERPRISE (2:0) a odnesli si krásných 100 000 Kč. Gratulujeme!



SINNERS proti ENTERPRISE | best-of-three (bo3)

SINNERS vs. ENTEPRISEFoto Sazka eLEAGUE

Oba celky měli za sebou úspěšnou cestu do finálového klání. Borci ze SINNERS si hravě poradili s Entropiq Prague (2:1) a hráči ENTERPRISE nakonec porazili Dynamo Eclot (2:1). Vzájemný skupinový duel jarního splitu eLEAGUE mezi "Hříšníky" a ENTERPRISE ovládli první se skórem 2:0.

Tenhle scénář se opakoval i v Grand Finále a SINNERS tak mají na své pažbě pátý vítězný zářez. Najde se v podzimním splitu tým, který tohle pravidlo naruší?

Nenechte si ujít: 

 

Zápasová soupiska týmů

CS:GO sestava SINNERS CS:GO sestava ENTERPRISE
Sebastian "beastik" Daňo - Kapitán Erik "The eLiVe" Sith - Kapitán
Jindřich "ZEDKO" Chyba Robert "manguss" Kasper
Max "SHOCK" Kvapil Raul "Blytz" Gligor
David "forsyy" Bílý Matěj "stinx" Štorek
Tomáš "tomkeejs" Tomka - Stand-in Deyvid "h4rn" Benchev

Picky a bany kolektivů

  • SINNERS: Bany - Dust 2, Inferno | Pick - Overpass
  • ENTERPRISE: Bany - Vertigo, Ancient | Pick - Mirage
  • Rozhodující mapa: Nuke

 

Průběh duelu

První mapa - Mirage. Pick ENTERPRISE. Pistolkové kolo vyhráli SINNERS, stejně jako první nákup. Dva nečekané sneaky ninja defuse bomby v podání kapitána "hříšníků - tomkeejs (5. kolo) a ZEDKO (6. kolo). První půli (T strana) vyhráli ENTERPRISE (8:7).

Po změně stran se SINNERS probudili a ovládli svoji T stranu (16:11). Skvěle zahráli: tomkeejs, ZEDKO, The eLive a h4rn. 1:0 pro tomkeejs a spol. Přesouváme se na Overpass. 

Druhá mapa - Overpass. Volba "hříšníků". Kluci jsou jen jednu mapu od svého pátého titulu v Sazka eLEAGUE. Krásné tři killy a clutch ve 3. kole od mistra beastik. První půle putuje ve prospěch ENTERPRISE (CT side, 8-7). 

Za zmínku stojí knife kill manguss na forsyy v 15. kole. SINNERS 100% v pistolkových kolech (CT) a srovnávají na 8-8. ZEDKO a jeho parta jsou dva kola od šampionského titulu (14-8). Na mapě zářili: tomkeejs, ZEDKO, SHOCK, h4rn a manguss

A je vymalováno dámy a pánové. 16-8 na Overpass, 2:0 na zápasy (bo3) a SINNERS si berou zasloužené zlato a 100 000 korunovou nadílku. Velká gratulace klukům!

Ke konci bychom chtěli vás (diváky) požádat o vyplnění krátkého dotazníku spokojenosti se sérií turnajů Sazka eLEAGUE. To nám pomůže vychytat mouchy a být pro vás neustále lepší a lepší. 

Průzkum spokojenosti fanoušků | Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud