6. července 2022 • 17:00

GLOSA: Blíží se oznámení posily SINNERS nebo tomkeejse ukradne FaZe Clan? Orga teasuje na síti

Autor: GLOSA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

GLOSA: "Klidné" vody českého CSKa rozvířila spekulace serveru eplayer.sk, že by pátým do party SINNERS po odchodu NEOFRAGA měl být první Slovák v historii organizace Zero. Česká jednička ale tuto zprávu nepotvrdila. Na twitteru ale svým fanouškům nateasovala, že by se přece jen nějaký podpis konat brzy mohl. Nebo po IEM FaZe oznámí vymění karrigana za tomkeejse?



"Co se stane jako první," ptají se SINNERS v anketě na Twitteru. Kromě toho, že by, jak píše jeden komentující, mohl jít tomkeejs do FaZe Clan... tu je ještě možnost vyhrát Major, což jsem se stoprocentní mírou přesvědčení zaškrl já! Nebo že by CS vydalo Source 2

Nevíme, zda Moritz a jeho parťáci vidí do kuchyně vývojářů Valve, ale nejpravděpodobnější odpověď se zdá být "We will sign the CS 5th" - ostatně právě pro tuto možnost hlasovala většina sledujících. 

Dočkáme se tak konečně brzy oznámení náhrady za Adama Zouhara, který válí v OG? Summer break je až za nějaký ten pátek, tak mají SINNERS ještě čas. Zda se připojí k týmu Zero nebo někdo jiný uvidíme. Ale těšíme se a věříme, že to nejen hříšníky, ale i tuzemskou scénu posune dál.

ČTĚTE TAKÉ: Horké léto s CSkem. Česká špička se utká o 100 tisíc na turnaji Sazka eCUP

Autor: David Randuška

Text je publicistika, není zpravodajského rázu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud