14. července 2022 • 20:00

Sazka eCUP: Další zlato pro SINNERS. Tomkeejs opouští hráčskou pozici na domácí CS scéně neporažen

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní online klání dopadlo úspěšně pro tomkeejse a "hříšníky". Repríza Sazka eLEAGUE nabídla parádní playe a tři mapy. Bohužel ani napodruhé se ENTERPRISE nepodařilo najít cestu k vítězství nad rozjetými SINNERS, i když chlapci byli blízko. Gratulujeme domácí CS:GO jedničce ze SINNERS ke 100 000 Kč výhře a titulu.



SINNERS proti ENTERPRISE | best-of-three (bo3)

Sazka eCUPFoto Sazka eLEAGUE

Do finální části 250 000 Kč turnaje eCUP se probojovali SINNERS a ENTERPRISE. Ve vyřazovací části se "hříšnící" vypořádali s Outsiders23 a eSuba. Oba celky dokázali potrápit favorita, ale banda Tomáše "tomkeejs" Tomky vyhrála a pojistila si místo v grandfinále.

ENTERPRISE to měli o fous "jednodušší" a prošli přes Dark Tigers a Dynamo Eclot. Poslední vzájemný duel SINNERS a ENTERPRISE se odehral ve finále CS:GO Sazka eLEAGUE, kde prvenství slavili borci ze SINNERS.

Zajímavost: Dnešní turnaj bude posledním pro hrajícího trenéra SINNERS - Tomáše "tomkeejs" Tomku. Po skončení klání Tomka přesedlá zpět do trenérského křesla a bude se naplno věnovat trénování.

Nenechte si ujít:

 

Oficiální stream Sazka eCUP

Zápasová soupiska týmů

CS:GO sestava SINNERS CS:GO sestava ENTERPRISE
Sebastian "beastik" Daňo - Kapitán Erik "The eLiVe" Sith - Kapitán
Jindřich "ZEDKO" Chyba Robert "manguss" Kasper
Max "SHOCK" Kvapil Raul "Blytz" Gligor
David "forsyy" Bílý Matěj "stinx" Štorek
Tomáš "tomkeejs" Tomka - Stand-in Deyvid "h4rn" Benchev

Tipy analytiků eCUP

Analytici favorizují SINNERS i přesto, že ENTERPRISE je nebezpečným a ne příliš komfortním soupeřem pro "hříšníky". Dle studiového umu je Overpass nejlepší mapa pro SINNERS, Mirage zase hraje do rukou ENTERPRISE. Případně Nuke rozhodne rozjíždějící se duel.

Picky a bany kolektivů

  • SINNERS: Bany - Dust 2 a Inferno | Pick - Overpass
  • ENTERPRISE: Bany - Vertigo a Ancient | Pick - Mirage
  • Rozhodující mapa: Nuke

 

Průběh duelu

První mapa - Mirage. Pick týmu ENTERPRISE. První půle ve prospěch SINNERS (9-6). Zedko a beastik se nekompromisně prostříleli CT stranou a poslali svůj tým do průběžného vedení.

Po změně stran "hříšníci" sice zvýšili svůj tlak na soupeře, ale hráči ENTERPRISE statečně vzdorovali a dotáhli to do overtime. Stav 15-15 a máme tu první prodloužení. V něm borci z ENTERPRISE zvítězili 19-15.

Jedna nula pro Erika "The eLiVe" Sitha a jeho svěřence a jde se konečně na očekávanou mapu Overpass. Nejlépe střílející střelci Mirage: manguss, The eLiVe a Blytz.

Mapa druhá - Overpass. Výběr SINNERS. T side vyhrávají SINNERS (9-6) a dominují i na CT straně. Za zmínku stojí skvělá hra SHOCK. 16-9 a 1:1 na zápasy. Přesouváme se na rozhodující mapu Nuke. 

Třetí mapa - Nuke. Po první polovině (10-5) pouze pět kol dělí kapitána Sebastiana "beastik" Daňa a jeho celek (SINNERS) od titulu. A je dokonáno. Skóre 16-10 na Nuke a klíčová výhra a titul pro "hříšníky". GG WP!

Záznam grandfinále (a nejen) Sazka eCUP

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud