18. července 2022 • 16:55

Twist a j1NZO končí v sestavě Entropiq Prague. Vrátí se AJJT s HONESEM?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Organizace Entropiq oznámila na svých sítích změnu ve své CS:GO sestavě Prague. Končí český player Twist a j1NZO z Německa. Náhradu zatím přední česká značka neoznámila. Na soupisce se naopak udržel rakouský AWP hráč Michael "sesl" Higatzberger.



Oba zmínění hráči končí v Entropiq Prague i přes úspěšné play-off jarního splitu Sazka eLEAGUE, kdy se sestavě podařila uhrát bronzová medaile. Leckr a spol. si tehdy připsali skalpy eSubyDynama Eclot

Do budoucna vyvstává několik otazníků. Jeden z nich je, zda bude organizace dále sázet na nový trend zahraničních hráčů, který nastolila příchodem sesla a právě j1NZa. První jmenovaný se osvědčil a v týmu zatím zůstává.

Dobře se uvedl také Jan "HONES" Urválek, jenž v Playoff jarního splitu zaskakoval v sestavě a byl jedním z tahounů ke kýženému bronzu. Na lavičce zůstává i Filip "AJJT" Dolenský, který si dal od CSka nucenou přestávku. Bez cíle navíc dopadly námluvy se SINNERS. Ti místo AJJTA nakonec angažovali slovenského playera Zera.

Vrátí se Filip do základu Entropiq Prague po summer breaku? Otevře se možnost i pro HONESe? Nebo pražská organizace sáhne po někom zvenčí? Samé otázky, samé otázky...

Nenechte si ujít: 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud