23. srpna 2022 • 12:30

S1mple⁠ letí do Kodaně. V play-in fázi BLAST Premier: Fall Groups budou NAVI kompletní

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skupinovou část turnaje legendární Oleksandr Kostyliev vynechal z osobních důvodů. Jeho místo v týmu dočasně obsadil mladý Daniil "⁠headtr1ck⁠" Valitov z CS:GO Academy sestavy Natus Vincere.



Debut dravého osmnáctiletého ukrajinského Counter-Strike hráče Daniila "⁠headtr1ck⁠" Valitova v základní sestavě Natus Vincere dopadl skvěle. ElectroNic a spol vyhráli svou skupinu a postoupili do play-in části offline turnaje z prvního místa. Talentovaný Daniil ukončil základní část BLAST Premier s ratingem 1.12.

Je pravda, že klukům první zápas proti Complexity nevyšel podle jejich představ a NAVI podlehli americkým hráčům se skórem 16:9 (Overpass). Nakonec se v lower-bracketu tým rozjel a odveta na Overpassu vyšla na jedničku: 16:3 pro ukrajinský celek. Finále skupiny A nabídlo střetnutí s Team Liquid, které dopadlo vítězně pro Perfectův tým (16:4).

Předpokládalo se, že Natus Vincere odehrají celé klání s headtr1ckem z juniorské sestavy NAVI, ale hvězdný Oleksandr "s1mple" Kostyliev oznámil svůj brzký návrat do kolektivu. Kostyliev vyrazil do Dánska, kde se zanedlouho připojí ke svým spoluhráčům a v play-in fázi probíhajícího eventu BLAST Premier: Fall Groups se NAVI ukáží v plný palební síle.

Velká porce Tier 1 zkušeností pro headtr1ck⁠a a kdo ví, třeba se jednou ukáže v základní sestavě NAVI nebo dostane lákavou nabídku ze zahraničí

Aktuální sestava Natus Vincere na BLAST Premier: Fall Groups

  • Denis "electroNic" Sharipov - Kapitán
  • Oleksandr "s1mple" Kostyliev
  • Ilya "Perfecto" Zalutskiy
  • Valerii "b1t" Vakhovskyi
  • Viktor "somedieyoung" Orudzhev - Stand-in
  • Daniil "⁠headtr1ck⁠" Valitov - Stand-in (základní skupina)
  • Andrii "B1ad3" Horodenskyi - Trenér

 

Zdroj: Twitter

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud