5. září 2022 • 12:05

Natus Vincere vystavuje osmnáctiletého headtr1cka na prodej

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypadá to, že se perspektivní mladík po svém dvouletém působení v juniorské sestavě ukrajinského klubu podívá do světa, tedy jestli někdo o talentovaného hráče projeví zájem. Šušká se, že se za Danyyla "headtr1ck" Valitova požaduje podobná suma, jako ve své době za Ilyu "m0NESY" Osipova - 600 000 $.



Podle slov managementu je Danyyl zralý a plně připravený na profesionální Tier 1 scénu. Valitov je mladý, disciplinovaný a disponuje všemi potřebnými zkušenostmi k tomu, aby se mohl připojit ke světovému Counter-Strike týmu a naplno se věnovat kompetitivnímu hraní.

Nepočítaje svou dřívější účast na ESL Pro League Season 15, se headtr1ck skvěle předvedl na nedávnem BLAST Premier: Fall Groups 2022, kde pomohl Natus Vincere svým vynikajícím herním výkonem k postupu ze skupinové části offline klání.

Mladík v Kodani zaskakoval za chybějícího Oleksandra "s1mple" Kostylieva, který dorazil na play-in fázi turnaje. Talentovaný sniper ukončil základní část BLAST Premier s ratingem 1.12 a odnesl si velmi důležité zkušenosti do budoucna.

V juniorském kolektivu NAVI byl headtr1ck jednoznačně nejproduktivnějším hráčem a jeho odchod je citelná ztráta pro Academy celek. Jeho průměrný rating za sedmdesát čtyři odehrané mapy činí výborných 1.16.

Co myslíte dámy a pánové, kde uvidíme headtr1cka v budoucnu? Půjde po stopách Ilyi "m0NESY" Osipova a zakotví v evropském týmu?

Posledním odehraným turnajem pro již bývalého hráče Natus Vincere Junior - Danyyla "headtr1ck" Valitova se stal pátý ročník WePlay Academy League Season 5, který ukrajinec ukončil s ratingem 1.24.

Nynější CS:GO sestava Natus Vincere Junior

  • Rodyon "fear" Smyk - Kapitán
  • Andrii "nipl" Kukharskyi
  • Mark "UNBR0KEN" Varakuta
  • Dmytryi "Dem0N" Myroshnychenko
  • Adam "froz1k" Nagornyi
  • Amiran "⁠aMi⁠" Rehviashvili - Trenér

 

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: HLTV

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud