5. září 2022 • 17:00

Další investice Jakuba Jankta. Sampi zrekonstruovali gaming house, podívejte se dovnitř

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Dynamicky se rozrůstající tým a neustálý vývoj si žádal i rozvoj a celkový upgrade našeho zázemí. Cítili jsme, že přerůstáme sami sebe," uvedla organizace Sampi v tiskové zprávě. "Proto v říjnu loňského roku přišel nápad upgradovat celý Gaming house a vyrovnat jej světovým standardům," dodala.



S interiérem pomáhal grafický designér Lukáš Veverka. "Se smyslem pro ten nejmenší detail vznikl dům, který splňuje vše co bychom od Gaming housu očekávali. Od první chvíle jsme věděli, že to bude banger a nyní můžeme vše konečně ukázat i vám," uvedla organizace. 

Po angažování nové CS:GO sestavy na jaře tak jde o další investici z peněženky majitele a fotbalisty Jakuba Jankta, který nedávno předl exekutivní pravomoce Kláře Ottomanské.

Gaming Room

Rekonstrukcí prošla celá vila, to nejdůležitější se ale bude odehrávat v Gaming Roomu. "Místnost určená tréninku hráčů vyžadovala speciální přístup. Využití našich zkušeností a názoru hráčů tak, aby vyhovoval i tomu nejnáročnějšímu profesionálovi," píše Sampi. 

"Za zmínku stojí výškově nastavitelné stoly, herní monitory na závěsných ramenech nebo speciální místo pro trenéra. Dominantu pak tvoří velký znak Sampi a čtyřmetrový pás obrazovek pro prezentaci partnerů," dodává. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud