14. září 2022 • 20:50

Flow je zpět, ENTERPRISE skolili Cryptovu. Entropiq v zápase s Dark Tigers splnil roli favoritů

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teprve pro druhé vítězství v podzimním splitu Sazka eLEAGUE si došli hráči z organizace ENTERPRISE. Jejich vražednému tempu nestačila sestava Cryptovy. H4rn a jeho kolektiv zničil ostravský tým 16:10 a 16:5. V posledním zápasu středečního dne pak Entropiq Prague podle očekávání přehráli 2:0 Dark Tigers.



První dějství se odehrávalo na mapě Dust II, kterou pickují týmy v Sazka eLEAGUE spíše sporadicky. ENTERPRISE se na ní dokázali oklepat z hodinu staré porážky a předváděli kvalitní CSko, na které jsme si už v jejich podání zvykli. 

Tým tlačil dopředu AWP hráč z Bulharska h4rn a i díky jeho přispění si EP došli proti Cryptově pro zisk první mapy 16:10.

Dominance na Mirage

ENTERPRISE na druhé mapě táhli svojí flotilu vstříc druhé výhře v podzimním splitu. Dostali se do vedení až 11:0! Erik "The eLiVe" Sith, který se svým stylem spíše drží vzadu, tentokrát fantasticky útočně performoval. Celý zápas zakončil s ratiem 1.67 a posbíral 40 fragů. 

Na druhé straně to byla mizérie, jediný, kdo se pohyboval v kladných číslech statistiky k/d byl Zyored. Jeho kolegové tentokrát ale příliš nepomohli. EP nakonec dění na Mirage ukončili ve 21. kole a po výhrách 16:10 a 16:5 připisují na své konto tři cenné body. 

Entropiq si došel pro třetí vítězství

Třetí výhru na svém kontě v podzimním splitu má celek Entropiq Prague. Podle očekávání se pražská skvadra dokázala bez větších obtíží popasovat s Dark Tigers

Dva hráči z vítězného týmu nasbírali dohromady přes sto zabití! Na mapách Overpass Mirage táhl zelenobílé rakouský sniper sesl, který končil utkání hned se 47 fragy. MoriiSko mu zdárně sekundoval a nasbíral jen o dva killy méně.

Entropiq Prague je na třetím místě, v Sazka eLEAGUE jsou na tom současně lépe už jen SINNERS a eSuba, která má sice stejný bodový počet jako AJTT a spol., ale zápas k dobru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud