1. října 2022 • 17:45

Play-off Sazka eLEAGUE: Sbohem a šáteček. Dynamo Eclot zůstává doma, eSubáci jedou na For Games

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhé čtvrtfinálové utkání mezi eSuba a Dynamo Eclot nabídlo tři mapy, skvělé CSko a famózní clutche. Dynamo podlehlo eSubě (2-1) a bohužel skončilo ve vyřazovací části eLEAGUE. Blogg1sovo družstvo tak pokračuje dál a za šest dní je na For Games čeká ostřílená a velezkušená tuzemská jednička - SINNERS.



eSuba vs Dynamo Eclot | best-of-three (bo3)

CS:GO: Vyřazovací část Sazka eLEAGUE Fall 2022Foto Sazka

Sobotní odpolední střetnutí eSuby a Dynama Eclot láká diváky na vzájemnou rivalitu a napínavý sniperský duel mezi Dominikem "blogg1s" Janitou a Lukášem "capseN" Koláčným.

"Všichni jsou na podobné úrovni a potom jde o to, jak dokáží pomoci svému týmu. capseN je víc pasivnější, já zas více agresivnější. Po každém z nás se chce něco jiného," hodnotí AWP hráče u nás Dominik Janita. 

Krásné herní momenty v podání capseNa

Báječné herní highlihty v podání blogg1se

Oba kolektivy mají dobrou herní formu a je opravdu těžké říct, kdo by byl jednoznačným favoritem dnešního utkání. Skupinový duel ovládli hráči eSuby (2-0), ale v play-off se začíná od nuly. Takže za nás, jak jsme uvedli ve včerejším preview, je to 50/50.

Konečné pořadí podzimní skupiny eLEAGUE

***

Zápasová soupiska týmů

 

CS:GO sestava eSuba CS:GO sestava Dynamo Eclot
Lukáš "luko" Hrabčík - Kapitán Filip "K1-FiDa" Dvořák - Kapitán
Dominik "blogg1s" Janita Vít "nbqq" Pohlot
Martin "Pechyn" Pechoušek Vojtěch "Valencio" Mydlář
Lukáš "Levi" Bouřa Lukáš "capseN" Koláčný
Jakub "M1key" Krausko Martin "Dytor" Handl
Dominik "desty" Černý - Trenér Miloš "Dzejky" Frčo - Trenér

Tipy analytiků Sazka eLEAGUE Fall 2022

 

Podle analytiků jsou borci z Dynama Eclot papírovými favority ve dnešním utkání. Jsou dlouhodobě lepším týmem a jejich herní výsledky jak na tuzemské scéně, tak i na té světové jsou lepší a stabilnější, než u modré krvi.

eSuba může "pouze překvapit". Předzápasový odhad analytiků a komentátorů Sazka eLEAGUE Fall 2022 se rozdělil následujícím způsobem: eSuba - 5 hlasů | Dynamo Eclot - 2 hlasy.

Picky a bany kolektivů

 

  • eSuba: Bany - Dust 2 a Inferno | Pick - Vertigo
  • Dynamo Eclot: Bany - Nuke a Overpass | Pick - Ancient
  • Decider - Mirage

 

Průběh duelu

 

A jde se na to dámy a pánové! První mapa - Vertigo a výběr modré krve. Celkem komfortní pick pro eSubu, což dokázalo prvních rychlých šest kol, které si bez problému vzala lukova parta (T side). 

Dynamo včas zastavilo rozjeté eSubaky a stáhla jejích vedení a následovně v 15. kolem otočilo vyrovnaný stav ve svůj prospěch (8-7). Všichni eSubáci kromě blogg1se skončily se zápornou statistikou po první odehrané polovině.

Změna stran. Eclot útočí, eSuba brání. Těsná a vyrovnaná hra pokračuje. Dynamo předvádí dobrý týmový výkon a jejim hráčům to opravdu střílí, což dokazuje kladná statistika (KDA) u všech hráčů. Modrá krev se trápí a jediný, kdo fraghuje je blogg1s. 16-10 a jedna nula pro K1-FiDu a spol.

Přesouváme se na Ancient. Jedna mapa dělí ve formě se nachazející Eclot od cesty do pražského PVA Expa (For Games). eSuba chce srovnat sérii a vzít si soupeřův Ancient pro sebe.

CT půle putuje do rukou eSubu (8-7). Změna stran a eSuba jen zesílila svůj tlak, ale Dynamo se nenechalo odradit a pořádně zabralo, o čem svědčí pět za sebou vyhraných kol od svěřenců Dzejkyho.

Neskutečný a velmi důležitý clutch capseNa ve 27. kole vypíná trojici eSubáků a vykřesává naději pro Eclot. Tento zlomový moment poslal eSubu a Dynamo do nečekaného prodloužení za stavu 15-15.

Nervy drásající a dechberoucí prodloužení, které přeci jen vyhráli cskaři eSuby (19-17). Pechyn a capseN rozehráli vynikající fragshow a předvedli výtečné individuální momenty. Je srovnáno a o tom, kdo je lepší, rozhodne třetí mapa.

CSkařská stálice - Mirage. Zdá se, že velmi napjatý overtime na Ancient vysál všechny životní síly u Dynamo Eclot, kterým prostě došel dech. První půli vyhrála eSuba (10-5).

Po změně stran se vůbec, ale vůbec nic nezměnilo a modrá krev si v klidu došla pro postup na For Games a se skórem 2-1 na zápasy poráží Dynamo Eclot. GG &WP modří. Gratulujeme!

Play-off Sazka eLEAGUE Fall 2022: Záznam střetnutí Dynamo Eclot proti eSuba (bo3)

***

Nenechte si ujít:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud