5. října 2022 • 10:22

TSM hlásí comeback! Počínaje rokem 2023 se vrátí na CS:GO scénu

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký hráč, který chce opět zakotvit na evropské scéně. Americká organizace se po šesti letech vrátí ke Counter-Striku. Zatím neodhalená soupiska se na serveru objeví v následujícím roce.



Zlaté časy

V roce 2015 přišlo TSM na scénu s legendární dánskou sestavou. Andreas "⁠Xyp9x⁠" Højsleth, Peter "⁠dupreeh⁠" Rasmussen, Nicolai "⁠device⁠" Reedtz, Finn "karrigan" Andersen a René "cajunb" Borg dokázali v témže roce zvítězit na pěti velkých turnajích a dosáhnout pozice nejlepšího týmu světa.

Hvězdná sestava se ale následně přesunula k novému projektu - Astralis. Pro TSM začaly krušné časy a i když se tým pokusil vrátit zpět na vrchol s nově vzniklou severoamerickou sestavou, na předchozí úspěchy nenavázal. TSM tak v roce 2017 skončilo s profesionálním cskem.

Nyní je vše jinak

Rok 2022 a Team SoloMid ohlašuje comeback. V plánu má vytvořit silnou základnu v Evropě a vybudovat celý tým tzv. od píky. “Našim cílem není jít a koupit nějaký hotový TOP tým,” prozrazuje plány Dominik Kallas, více prezident TSM.  

“Plánuju strávit v Evropě velké množství času. Chceme nejen sestavit tým, ale i vybudovat kvalitní infrastrukturu, která bude pro jeho úspěch nezbytná,” dodal Kallas. Zprávy z TSM nevylučují ani zakoupení slotu v ESL a okruzích BLAST.

TSM je zatím první velkou organizací, která pro následující rok oznámila návrat k CS:GO. Vzhledem k systému partnerských týmů, který spustil Riot pro konkurenční VALORANT, je možné, že se k csku vrátí i další organizace. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud