25. října 2022 • 23:44

Sampi se vrací do Sazka eLEAGUE! Dark Tigers setrvají, Inside Games se po dramatu loučí

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký comeback i nervy drásající duel. To vše nabídl eliminační hrací den baráže o Sazka eLEAGUE. Sampi po roce opět změří síly v největší CS:GO lize na československé scéně. Death Match mezi Inside Games a Dark Tigers lépe dopadl pro druhé zmíněné. Příští split tak bude bez ING.



"Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby." - to rozhodně neplatilo pro tým Sampi v open kvalifikaci. Celek s milionovými kluky jasně potvrdil, že je největším aspirantem pro postup do Sazka eLEAGUE. 

V baráži ale přišly komplikace. Matys a jeho parta se s nimi nicméně dokázali vypořádat. Své zápasy rozhodli v deciderech. Nejprve porazili Dark Tigers, posléze Inside Games. Oba týmy na "výplatní pásce" Sampi si to pak rozdali v duelu na život a na smrt o setrvání v nejprestižnější tuzemské lize a byla to velká jízda. 

Divoká úterní noc 

"Já si myslím, že z tohohle zápasu se budu v nočních můrách ještě hodně dlouho probouzet," glosoval vývoj klíčového klání caster Storm a měl pravdu!

První mapa zápasu mezi Dark Tigers Inside Games se nesla ve znamení monumentálního comebacku. DTG prohrávali 2:13... Nakonec ale vše rozlousklo až druhé prodloužení. V něm byli šťastnější tygři, kteří zvítězili v poměru 22:19.

Famózně zahrál především sniper NIO, který končil úvodní dějství s ratingem 1.65, když doručil 43 killů a zemřel jen šestadvacetkrát. ING nepomohl ani skvělý Beedy, ani Shinkyy, jenž čerstvě přezul své pneumatiky. 

Na řadu přišla mapa Inferno a na Inside Games psychická deka z úvodního dějství rozhodně nespadla. Dostali se do vedení 11:4, ale stejně jako na Overpassu se jejich náskok rozplynul.

Bílou lavinu ale SMK a jeho parta dokázala zdánlivě zastavit... sečteno, podtrženo, opět se bojovalo až do druhého prodloužení. A v něm, jako přes kopírku, dokázali uspět Dark Tigers 22:18

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud