5. listopadu 2022 • 20:45

MČR 2022: SINNERS a eSuba si zahrají o zlato. ENTERPRISE a Eclot pouze o bronz

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sobotní semifinálové zápasy letošního Mistrovství ČR jsou za námi. Hráči SINNERS, Dynamo Eclot, ENTERPRISE Esports a eSuba urputně mezi sebou bojovali o finálovou účast na probíhajícím brněnském turnaji, ale pouze hříšníkům a modré krvi se podařilo dostat se do Grand Finále offline klání.



Sobotní odpoledne začalo prvním duelem mezi tápajícími SINNERS a po zlatu dychtícím hráčům Dynamo Eclot. Před zápasem toto střetnutí nemělo jednoznačného favorita, ale hned první mapa ukázala, že Ecloti to myslí vážně a chtějí si dojít pro titul. Ancient ale nakonec zvládli svěřenci Tomáše "tomkeejs" Tomky (16:14).

Druhá mapa a výběr hříšníku byla o dost rychlejší a tam SINNERS ukázali svoje kvality. ZEDKO se hezky předvedl a skvělým individuálním výkonem pomohl svému týmu k vítězství 16:8 a postupu do nedělního finále MČR.

Uzavřel první víkendový den brněnského šampionátu souboj mezi modrou krví a ENTERPRISE Esports. Vicemistři (eSuba) a mistři (ENTERPRISE) Sazka eLEAGUE se střetly v těsném souboji o poslední postupové místo do Grand Finále.

eSubáci jak na svém picku (Nuke), tak i na výběru soupeře (Inferno) předvedli výborný týmový a individuální výkon a stříbrný medailisti po výhře nad ENTERPRISE (2-0) se znovu utkají se SINNERS, tentokrát ve finále.

Oplatí Zero a spol blogg1sovi a jeho spoluhráčům mrzutou porážku z pražského PVA Expa v Letňanech? Co myslíte?

MČR 2022: Prize money

  • 2 000 000 Kč

 

***

Nenechte si ujít:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud