5. prosince 2022 • 18:18

"Nefungovala sehranost na Nuke," říká člen repre leckr. Mapa v duelu s Belgií stála Čechy turnaj

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohužel už ve skupině se čeští reprezentanti v CS:GO rozloučili s mistrovstvím světa na Bali. Mix hráčů z eSuby, Sampi a Entropiq Prague už tak v exotickém prostředí sleduje vyřazovací boje jen v roli diváků. Michal "leckr" Kadlíček hodnotí účinkování Čechů na šampionátu a nabízí vyústění, co si z nepovedeného turnaje vzít do budoucna.



Četl jsem na twitteru, že do vaší hry zasáhl i jet lag. Jak náročné bylo se aklimatizovat?  

Jetlag byl určite problém, ale to měl snad každy tym. Před prvním zápasem proti BIG jsem spal hodinu a musel jsem se probouzet ledovou sprchou. AJTT nespal vůbec. Je to už asi šestý den a jetlag nějakým stylem pořád cítíme. Spímě tři hodiny a vstáváme fakt brzo ráno.

Bohužel jste vypadli už po třech zápasech ve skupině. Mohl by ses za tím ohlédnout a krátce shrnout ty matche?

Řekl bych, že proti Německu to byl fakt skvělý zápas. Podle mě to jsou favorité na titul a ta hra byla tak 50/50. Zápas mohl dopadnout jakkoliv.

Belgie byla fail, to jsme neměli absolutně prohrát. Jedna bo1 nás takhle stála turnaj. Začali jsme vcelku v pohodě 8:7 na teroristické straně na Nuke, i když jsme měli vyhrát nejméně dvě, tři kola navíc. CT side byla špatná, nedařilo se nám správně rotovat a enemy získali seběvědomí a "snowballnuli" nás. Určitě jsme mnohem lepší, jak Belgie a zrovna tahle bo1 nám utekla. Nejde se vymlouvat, formát je pro všechny stejný. Proti Černé Hoře v posledním zápase už bylo povinností vyhrát. 

Fungovala komunikace, nefungoval Nuke

Co vám v národním týmu fungovalo in-game, co naopak ne?

Fungovala komunikace, nefungovala sehranost na Nuke. Měli jsme tam prolém, že blogg1s je zvyklý na jiné věci z eSuby, než hrajeme my v Entropiq a míchalo se to dohromady. 

Co si vzít z MS do dalších mezinárodních reprezentačních akcí?

Nebát se toho a zkoušet dál. Trénovat pilněji a popřípadě předem stanovit nějakou tréninkovou metodu. Protože když hrajeme proti víceméně BIG Academy, kteří jsou spolu sehraní, tak jako mix hráčů je těžké jim vzdorovat. Stejně jako Německo jsou na tom Mongolci (IHC) nebo Rumunsko (OneTap) a také úřadující mistři světa Makedonie (Bluejays). 

A ještě trošku off-topic. Okouzlilo tě exotické Bali?       

Neskutečně se mi na Bali líbí. Je to úplně jiná kultura, lidé a podnebí. Tohle byl vždyc můj sen - hrát v jiných zemích a objevovat. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud