25. prosince 2022 • 11:05

Imperial se mají zbavit dvojnásobného vítěze Majoru. Brazilská organizace vyhlíží posilu z MIBR

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

V řadách brazilského konkurenta má podle serveru Dust2 hledat posilu organizace Imperial. Skončit v týmu by po "nevýrazném" konci měla legenda CSka Fernando "fer" Alvarenga.



Jednatřicetiletého Alvarengu by měl nahradit o sedm let mladší Jhonatan "JOTA" Willian, který je kapitánem celku MIBR. Brazilská mutace serveru Dust2 píše, že angažování nové posily je stále ve fázi jednání. Ta měla nicméně pokročit.

Imperial Esports nevyhnutelně obměna kádru bude čekat. Její lídr, Gabriel "FalleN" Toledo už avizoval, že se jeho odchod do důchodu blíží. Fer je vrstevníkem legendárního In-game leadera a snipera. Zbylá trojice v týmu Imperial je tvořená hráči, kteří mají 25 let nebo méně.

Jedním z milníku organizace Imperial, jejíž velkým fanouškem je fotbalista Neymar, byl domácí Major v Riu. Tam ale tým skončil až ve třetí desítce a ani poté příliš neoslnil. I to má stát za tím, že se management poohlíží po náhradě za fera. 

Dust2 píše o tom, že se na oznámení transferu čeká až po svátcích. Imperial bude mít první mesíc v roce 2023 bez stresu blížícího se turnaje v Katovicích. Na rozdíl od MIBR totiž na IEM v Polsku startovat nebude.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud