29. prosince 2022 • 16:12

ROZHOVOR: Zpět na serveru! ZEDKO si během zranění vyzkoušel roli coache, nyní se vrací do hry

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kuriózní, ale zároveň velmi nepříjemné zranění vyřadilo na několik měsíců Jindřicha Chybu ze serveru. Rifler SINNERS ale nelenil. S tomkeejsem si prohodil pozice a vyzkoušel si roli trenéra hříšníků. Přiznává ale, že se rád vrací do hry. "Je pravda, že skrze ten úraz jsem byl víceméně dva měsíce bez CSka, takže mi to chybí a už bych nejradši hrál teď," řekl v rozhovoru pro Sazka eLEAGUE.



Jindro, můžeš popsat tvůj aktuální zdravotní stav? Koukal jsem, že si se už vrátil do tréninku, jsou ty potíže definitivně zažehnány?

Ahoj, můj zdravotní stav je momentálně ve fázi, jako kdyby se mi nic nestalo. Kloub na ruce je již zahojený a jsem připraven vstoupit do nové sezóny. Už se snažím zapojit do nějakého individuálního tréninku, takže ano problémy jsou definitivně zažehnány.

Jaké to bylo být delší čas mimo server? „Svrběly“ tě prsty nebo si naopak odpočinek uvítal?

Prsty mě svrběly určitě. Chtěl jsem hrát, trápilo mě to. Byl jsem součástí každého zápasu a pak si najednou udělám takový nešťastný úraz. Z pozice coache jsem se snažil aspoň malinko klukům nějak pomoct, ale určitě bych pomohl víc týmu kdybych hrál.

Pomalu se blíží další sezóna, jak se na ní osobně těšíš? Máš o to větší motivaci, že do ní skočíš po té zdravotní přestávce?

Na sezónu se určitě těším. Moje motivace je vždy ta nejvyšší, ale je pravda, že skrze ten úraz jsem byl víceméně dva měsíce bez CSka, takže mi to chybí a už bych nejradši hrál teď. 

Doufám, že s oskarem navážeme na úspěchy

V prosinci jsme se dočkali comebacku oskara do SINNERS. Co na jeho návrat říkáš a už si se s ním osobně po návratu setkal? Pokud ano, jaké téma rozhovoru s ním nejvíce rezonovalo?

S oskarem jsme zažili nejúspěšnější rok v SINNERS, takže doufám, že tomu bude tak i teď. Zatím jsem se s ním ještě nesetkal, ale zhruba v polovině ledna odjíždíme na bootcamp, kde se celý tým sejdeme a budeme se snažit co nejrychleji dostat do formy.

Mně se s oskarem hrálo vždy dobře, tak nějak jsem si s ním sedl dost na serveru. Uvidíme, zda se něco za tu dobu změnilo, ale je to prostě hráč s mnoha zkušenostmi a jak se potvrdilo v minulosti, věřím, že nám to pomůže ve vypjatých zápasech.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud