6. ledna 2023 • 15:00

OFICIÁLNĚ: Leckr končí v Entropiq. Tým pracuje na získání vytipovaných posil, řekl sportovní ředitel

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec spekulacím. Michal Kadlíček, zásadní pilíř Entropiq, se s organizací nedomluvil na prodloužení smlouvy a v pražském celku končí. "Usilovně pracujeme na novém směru našeho CS:GO programu. Pevně věřím, že se nám podaří uspět v akvizici našich vytipovaných hráčů," řekl naší redakci sportovní ředitel Pavel Klaban.



"Dnešní den je jeden z těch smutnějších v CS:GO historii Entropiq, neboť se loučíme s dlouhodobou stálicí a kapitánem," uvedl v prohlášení pro Sazka eLEAGUE Klaban.

"Zapsal se nesmazatelným písmem"

"S Michalem jsme zažili mnoho krásných pocitů vítězství i hořké momenty porážek. Navždy bude zapsaný nesmazatelným písmem v Entropiq a vzpomínky zůstanou napořád," dodal sportovní ředitel. 

Jeden ze symbolů týmu Entropiq

Michal "leckrKadlíček přišel do rodiny Entropiq v létě roku 2020. V pražském působišti tak zanechal silnou stopu, která měla trvání přes dva roky. Během této doby se bývalý hráč eSuby nebo Brute vypracoval v jednu z největších osobností tuzemské scény. 

Mnozí jej díky otevřenosti médiím, extrovertní povahy a neoddiskutovatelným vůdčích schopnostem pasovali do jakéhosi "mluvčího" českého CS:GO projektu Entropiq. 

"Posunulo mě to hlavně jako člověka, který vyrostl z dítěte - které hrálo PC hry pro zábavu - na hráče, ke kterému vzhlíží i mladší generace a potencionální sponzoři," řekl exkluzivně pro naší redakci Kadlíček. 

"To, že momentálně nemám angažmá, nemusí hned znamenat, že už se něco nerýsuje." 

>> Čtěte exkluzivní rozhovor s leckrem <<

Stříbrné medaile ze Sazka eLEAGUE a MČR

Leckr dvakrát jako In-Game Leader a kapitán Entropiq dovedl až do Grand Finále prestižních českých podniků. V roce 2020 získal pro pražskou organizaci stříbrnou medaili na Mistrovství ČR, kdy jeho skvadra nestačila na dominující SINNERS. 

Finálové klání proti hříšníkům si pak zopakoval ještě v roce 2021 v jarním splitu. Opět z toho byla stříbrná medaile. V loňském roce přidal ještě bronzovou medaili ze Sazka eLEAGUE a účast v TOP4 na offline turnaji na For Games.

Ve 23 letech má za sebou Kadlíček bohaté zkušenosti, vedle klubové historie disponuje i tou reprezentační. Je jisté, že se stane žádaným artiklem na přestupovém trhu. Tím, že mu ke konci roku skončila smlouva, se o něj může ucházet konkurence bez nákladů na přestup. Kromě leckra, by se měl s týmem rozloučit i rakouský sniper sesl.

   

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud