19. ledna 2023 • 18:30

Dán za Dána. Místo k0nfiga bude hrát BLAST za FaZe Clan es3tag z Ninjas in Pyjamas

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen kývl na nabídku FaZe Clanu, který musel na poslední chvíli hledat náhradu za Kristiana "⁠k0nfig⁠" Wieneckeho. Americká organizace musela jednat rychle. Teprve dnes se dozvěděla, že hráče Astralis nemůže využít a již zítra po poledni jí čeká ostrý zápas.



Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen je aktuálně na lavičce švédské organizace Ninjas in Pyjamas. Spojení s FaZe na kodaňském BLAST Premier Spring Groups pro něj může být šancí ukázat se a říct si o angažmá v některém z top světových týmů. 

Stejně jako k0nfig hýří es3tag bohatými zkušenostmi. Sedmadvacetiletý rifler v minulosti hrál za domácí dánské celky Heroic a Astralis. Poté šel na zkušenou do Spojených států, kde ho angažovali nejprve Cloud9 a poté Complexity. Od roku 2021 je ve zmíněných NiP. 

Problém se soupiskou FaZe

O kauze kolem soupisky a náhradníků FaZe Clanu jsme psali během dne. Místo Nora raina, který se omluvil z turnaje kvůli očekávání potomka, měl zahrát ex-player Astralis k0nfig. Kvůli organizačním nesrovnalostem byl ale zaregistrován jako sub týmu Heroic, za který už jednou zaskakoval na konci loňského roku.

Ke smůle k0nfiga BLAST rozhodnutí neodvolal, dal ale americké organizaci šanci si na poslední chvíli najít náhradu. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud