26. března 2020 • 22:10

Sazka eLEAGUE Dota 2 má za sebou kvalifikace. Uvolnilo se však jedno místo!

Autor: Sazka eLEAGUE, tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve čtvrtek se odehrála poslední kvalifikace Dota 2 česko-slovenské ligy elektronického sportu Sazka eLEAGUE! Týmy se porvaly o poslední šanci postoupit do profesionální soutěže. Kdo doplnil již kvalifikované týmy a kdo všechno si vlastně finálovou kvalifikaci zahraje? Navíc je nová šance pro ty, kterým postup unikl o vlásek!



Čtyři veřejné kvalifikace jsou již minulostí a Sazka eLEAGUE zná postupující. Jedno místo se však dodatečně uvolnilo a hráči tak budou mít další šanci se o něj utkat.

Nejdřív však začněme s výsledky čtvrté kvalifikace. Do čtveřice všeho dobrého to vyšlo týmu Brikule. Hráči se dali dohromady díky LANce, která však byla kvůli šíření nákazy nového typu koronaviru zrušena, a tak své zkušenosti předvedli v lize. 

Týmy, výsledky, pavouk »

Dalším postupujícím týmem je Hippomaniacs. Nová sestava pod známou organizací, kterou složil Sammi. V současné sestavě spolu hrají teprve dva týdny, přesto se jim podařilo vybojovat si postup. 

Dál jdou také hráči z týmu MOCKBA a Los Qeros revival. 

Z již postupujících týmů se svého místa vzdali hráči z GoGame Esports, kteří se rozhodli slot uvolnit. Šanci tak dostanou ti, kteří skončili těšně před postupem v předešlých kvalifikacích a zatím se jim nepodařilo postoupit. Dohrávka se dohraje v sobotu 28. března od 17 hodin. 

Je známo už i složení skupin na nedělní online finále. 

Skupina A
Sampi
Brikule
ExEcute eSports
Inaequalis Atra

Skupina B
Dogshits
Pepeho smích
Los Qeros Revival
Volný slot*

Skupina C
Hippomaniacs
Inaequalis Lutea
Inaequalis Doctus
Nabíhači

Skupina D
backstabbed boys
NecroRaisers!
Inaequalis rozbíječi
MOCKBA

*V sobotu od 17:00 se pro 8 týmů, které skončily těsně před postupem v některé z kvalifikací a zároveň ani v dalších nepostoupili, uskuteční dohrávka o tento uvolněný slot v nedělním online skupinovém finále.

Některé týmy svou cestu kvalifikací streamovaly:

Sledujte živé video od uživatele MrMartinRota na adrese www.twitch.tvSledujte živé video od uživatele TeoCZE na adrese www.twitch.tv Sledujte živé video od uživatele WeBBshark na adrese www.twitch.tvSledujte živé video od uživatele ARstudio_Gaming na adrese www.twitch.tv

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud