1. dubna 2020 • 19:19

Pozadu nezůstává ani eSuba. Oznámila svůj Dota 2 tým!

Autor: maa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Československá Dota 2 v posledních letech moc prostoru nedostala, to se však s nástupem Sazka eLEAGUE změnilo. Největší tuzemské týmy se tak rozhodly angažovat i vlastní hráče této MOBA hry. Po Sampi a Brute se připojila i CZC.eSuba, která rovněž svůj tým v Dotě oznámila. Kdo ji bude zastupovat?



Zástupci eSuby o svůj tým v Dotě už nějakou dobu stáli, nyní se jim podařilo dojednat veškeré podmínky.

Modré barvy tak bude reprezentovat tým ve složení:
Petr „Hajadlo“ Hájek,
Jan „Ňaňan-gi“ Hrůza,
Adam „Ade“ Koníček,
Sebastian „Digi“ Ložek,
Štěpán „breezy“ Průdek.

První jejich zkouškou bude právě Sazka eLEAGUE, protože se hráčům už s předstihem podařilo probojovat kvalifikacemi a zajistit si postup ještě pod názvem Nabíhači. Ve skupinové fázi totiž zcela s přehledem ovládli všechny tři zápasy a postoupili z prvního místa.

 „Na domácí scéně se Dotě v posledních letech nedostávalo tolik pozornosti v rámci turnajů a soutěží, tudíž jsme ani my neměli takovou motivaci podporovat tuto hru. Komunita je nicméně stále obrovská a aktivní. Příchod nové ligy od SAZKY byl však tím správným impulzem, který tu vše opět nastartoval, a jsme rádi, že u nás můžeme přivítat tak kvalitní tým, který nás bude v této lize reprezentovat. Vítám za celou eSubu novou skvadru, ať se jim u nás líbí a GOOD LUCK!“ uvedl na stránkách týmu COO eSuby Alexandr Ambróz.

Český tým eSuba
Český tým eSuba

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud