29. července 2020 • 16:50

Legenda je zpátky! Ceb se s pompou vrátil do OG, nahradil SumaiLa 

Autor: maa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvojnásobní vítězové The International hlásí staronovou posilu. Sébastien „Ceb“ Debs, který byl u obou triumfů a dlouhodobě patřil k pilířům OG, se po několika měsících vrací zpátky. Hrát bude na offlince.  



Ceeeeeeeeeeeeeb! Hláška, kterou zná snad každý hráč Doty 2. Oblíbený hráč a dvojnásobný mistr světa se vrací do týmu, se kterým dosáhl nezměrných úspěchů. Jeden z nejbohatších hráčů této oblíbené MOBA hry se rozhodl vrátit do OG.  

Ceb se rozhodl letos ukončit aktivní kariéru, Dota mu ale začala chybět. A v týmu pro něj místo bylo. Náhradou za něj totiž přišel hráč z Pákistánu Syed Sumail „SumaiL“ Hassan, ten se mezi ostatními ovšem příliš nezabydlel. Ač rozhodně patří mezi nejlepší hráče světa, v týmu se mu nedařilo a nová role carry mu příliš nesedla. Bylo tak nejlepším rozhodnutím tyto dva hráče vyměnit.  

Z loňské vítězné sestavy z The International tak kromě Ceba momentálně působí ještě Topias “Topson” Taavitsainen a Johan “N0tail” Sundstein. Trojici pak doplňují Yeik Nai “MidOne” Zheng a Martin “Saksa” Sazdov. JerAx a Anou se rozhodli stejně jako Ceb kariéry ukončit, na rozdíl od něj si to zatím nerozmysleli.  

The International se letos kvůli koronavirové pandemii ve Švédsku neuskuteční, zatím byl přeložen na příští rok, přesný termín uveden nebyl. Je tak otázka, zda se v příštím roce uspořádají ročníky dva, nebo bude pouze jeden. Už nyní je každopádně do prize poolu vybráno přes 30 milionů dolarů a právě OG jdou z pozice obhájce titulu, vyhráli poslední dva ročníky. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud