11. června 2021 • 15:08

SOUHRN: GO GAME Dogs zůstávají v Sazka eLEAGUE. MINDCAT ESPORT postupují, LG končí

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtveřice týmů, dvě volná místa. Baráž Sazka eLEAGUE Dota 2 rozhodla o dvou týmech, které se ukáží v největší česko-slovenské lize Dota 2 i v dalším splitu. GO GAME Dogs se v SEL udrželi, to se však nepovedlo Lidovému Gamingu. Ten prohrál proti MINDCAT ESPORT a v druhém splitu Sazka eLEAGUE se neukáže.



Lidovej Gaming - GO GAME Dogs 0:2

Zápas vítězů se změnil v dvouhodinovou bitvu. Týmy, které do baráže spadly z hlavní ligy, si nic nedarovaly. Lidovej Gaming a GO GAME Dogs odehráli dvě dlouhé a vyrvonané hry, obě však šly ve prospěch GGD. Ti se tak v dalším splitu opět ukáží v Sazka eLEAGUE Dota 2.

Fadee Gaming - MINDCAT ESPORT 0:2

Přesný opak špílu mezi LG a GGD. Dva kvalifikanti v zápase poražených, dvě hry v režii MINDCAT ESPORT. ME měli celou sérii pod kontrolou a zaslouženě si došli pro postup do rozhodujícího zápas, Fadee Gaming skončili v baráži na čtvrtém místě.

MINDCAT ESPORT - Lidovej Gaming 2:0

Kdo vyhraje, jde do ligy. Bylo to jednoduché. Postupový klíč byl jasně daný. Očekávala se vyrovnaná série, diváci se však dočkali přesného opaku. MINDCAT ESPORT naprosto dominovali, Lidovej Gaming se na nic nezmohl. LG tak budou poprvé chybět v Sazka eLEAGUE, kde je nahradí MINDCAT ESPORT.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud