1. května 2022 • 15:36

Review Dota2 Sazka eLEAGUE: Střety mezi třemi neporaženými týmy. Kdo z nich vyšel nejlépe?

Autor: Esportio, David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí kolo Dota 2 Sazka eLEAGUE nabídlo zápasy dosud neporažených celků. K vidění tak byli výkony absolutní domácí špičky - v hlavní roli byli hráči týmů Lidovej Gaming, DGG Esports a Slovakia Rejects. Roli největších favoritů, alespoň prozatím, naplnili borci z DGG, kteří loni ještě v dresu Hippomaniacs celou ligu vyhráli. Podívejte se na review kola z pera redaktorů Esportia.



Další kolo jarního splitu Sazka eLEAGUE se zaměřilo na vrchol tabulk. Lidovej Gaming, DGG Esports a Slovakia Rejects v lize doposud neokusily porážku a se skórem 2:0 plánovaly své dosavadní umístění obhájit. Celou čtveřici pak doplnila sestava L2P nacházející se naopak se skóre 0:2 na spodních příčkách.

DGG Esports 1:0 Slovakia Rejects

Do šlágru kola nastoupily oba týmy s náhradníkem na pozici carry, v případě Slovakia Rejects pak muselo na poslední chvíli proběhnout i prohození rolí. Přestože ani jeden mančaft nebyl v plné síle, DGG potvrdili svou roli favorita a poměrně rychle se ujali kontroly zápasu, jenž se jim bez větších problémů povedlo dovést do zdárného konce.

DGG Esports 1:0 Lidovej Gaming

Specifický výběr hrdinů Lidového Gamingu točící se zejména okolo Yellowpandovy Dawnbreaker již jednou favorizovaný tým zaskočit dokázal. I proto však DGG svého soupeře nikterak nepodcenili a jednostrannou dominancí na všech třech linkách přejeli svého soupeře a došli si pro své druhé vítězství v kole.

L2P 1:0 Slovakia Rejects

Ani ve svém druhém zápase se Slovakia Rejects nedokázali dostatečně aklimatizovat na změny sestavy, a přestože Guapteezyho Storm Spiritovi podařilo najít několik výhodných situací pro svůj tým, byl to právě soupeřící midař Sammi, který většinu z nich zvrátil a dokázal tak pro L2P získat jejich první cenný bod.

Lidovej Gaming 1:0 L2P

Poslední utkání 3. kola přineslo vyrovnanou partii mezi oběma celky. L2P si pro sebe dokázali získat prostřednictvím Mirany na midu drobnou výhodu, Lidovej Gaming však dokázal se soupeřem držet krok.

Po několika těsných potyčkách tak začala kompozice L2P zaměřená na rané fáze hry odpadat, a přestože individuálními schopnostmi oproti Lidovému Gamingu nijak nezaostávali, nápor silného Wraith Kinga a Storm Spirita neměli šanci udržet. Lidový Gaming si tak spravil chuť po porážce proti DGG.

Tabulka DOTA 2 Sazka eLEAGUEFoto Sazke eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud