5. května 2022 • 15:20

Nový Dota 2 patch přináší důležité balanční změny před Majorem

Autor: Esportio
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Změny ve světě Doty 2! Nejnovější verze současné aktualizace herního titulu zásadně oslabila většinu momentálně populárních hrdinů. Na druhé straně pak pomohla hned několika méně hraným postavám. Jaké změny si pro nás vydavatel hry připravil?



Začátek prvního letošního Majoru ve Stockholmu již klepe na dveře, není tedy divu, že se Valve před jeho začátkem rozhodlo vydat balanční aktualizaci, mající za úkol dodat dosavadní metě točící se přibližně okolo dvacítky hrdinů variabilitu.

Největšího oslabení se v patchi 7.31c dočkali Tiny a Primal Beast, kteří na svých primárních pozicích jen těžko hledali konkurenci. Stejně tak jako ultimátní schopnost Death Prophet, jejíž potenciál na ničení struktur byl značně snížen. Dvojice populárních hrdinů Storm Spirit a Chaos Knight naopak zásadnější změnou neprošla.

Větší posilnění získali Zeus a také Sven, který by vzhledem k jejich podobné funkčnosti ve stávající metě mohl pozvolna nahradit Tinyho. Na poli předmětů získal značný buff zejména relativně nový Wraith Pact.

Témata:  major, esport, Dota 2, valve, patch
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud