8. května 2022 • 20:22

SOUHRN KOLA Dota 2: Obhájci titulu poprvé padli, Slovakia Rejects přerušili sérii proher

Autor: Esportio
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtvrté kolo Sazka eLeague nabídlo ochutnávku možného finále turnaje, Slovakia Rejects přerušili sérii proher! Team Young porazil a dotáhl se na DGG. Obhájci titulu (loni ještě v dresu Hippomaniacs) mají s Ravientem, Arinem a spol. v roce 2022 velké problémy. Vyrovnanou podívanou pak nabídlo poslední utkání kola. Review je zde.



Team Young 1:0 DGG Esports

Hned první zápas kola nabídl rematch finále Dota 2Community League a demonstraci síly dvou papírově nejsilnějších celků ligy. DGG mělo Teamu Young co oplácet, ale i tentokrát tahali za kratší konec provazu. 

Po konci rané fáze hry se do té doby vyrovnaná partie silně naklonila na stranu Youngů. Nabrané výhody se již sestava okolo Adeho nepustila, a přestože DGG svého soupeře díky efektivnímu splitpushi drželi nějakou dobu zpátky, nakonec pádu jejich základny zabránit nedokázali.

Pro Tipka a jeho enklávu tak zápasy s Teamem Young mají letos hodně hořkou pachuť. Z pěti měření sil dokázali vyhrát jen jednou. Modlit se teď musí, aby ten nejdůležitější duel, finaĺe Sazka eLEAGUE, byla tahle negativní bilance zlomená.

Team Young 1:0 Slovakia Rejects

Po nešťastných změnách v sestavě na poslední chvíli se Slovakia Rejects do tohoto týdne vrátili v plné síle. Ani ta však nestačila na rozjeté Young, kteří byli zvláště po výhře nad DGG na koni a svého soupeře pozvolna odřezávali od všech zdrojů.

Kolem osmnácté minuty sice přišlo drobné zaškobrtnutí a Slovakia Rejects pro sebe dokázali získat trochu času, následně však byli doslova zdevastováni Arinovým Chaos Knightem a ani s Mawoxem a jeho Meduse se tak nedokázali vrátit zpět na vítěznou vlnu.

DGG Esports 1:0 Necroraisers

DGG Esports zvládli svého soupeře přejet a spravit si chuť po nepovedeném vstupu do 4. kola. Podařilo se jim tak zejména díky skvěle hrajícímu duu Filminy a Tipek, kteří s nepříliš často viděnou kombinací Mirany a Svena zvládli dominovat na offlince a zde získanou výhodu přenést na zbytek mapy pro svůj tým.

Slovakia Rejects 1:0 Necroraisers

Pro Necroraisers se jednalo o jedinečnou příležitost srovnat v tabulce pozici se Slovakia Rejects a zároveň získat head-to-head výhodu. Slovakia Rejects naopak toužili po přerušení nepříjemné série proher. Celé utkání se tedy neslo ve velmi vyrovnaném duchu, aby si svůj bod nakonec odnesli Slovakia Rejects, kteří tak své působení ve 4. kole ukončili s dobrou náladou.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud