7. července 2022 • 12:30

The International 2022 zná jméno prvního účastníka turnaje. Stává se jim čínský klub PSG.LGD

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vicemistr The International 2021 si jako první zajistil účast na letošním multimilionovém turnaji roku. Svěřenci Zhanga "xiao8" Ninga mají momentálně na svém kontě 1400 DPC bodů a s přehledem vedou světový DPC žebříček.



Díky výhrám na DPC CN 2021/2022 Tour 1: Division I, DPC CN 2021/2022 Tour 1: Regional Final, DPC CN 2021/2022 Tour 2: Division I a DPC CN 2021/2022 Tour 2: Regional Final se hráči LGD podívají do Singapuru, kde se bude konat jedenáctý v pořadí The International.

PSG.LGD se 1400 body momentálně vévodí světovému DPC žebříčku a díky tomu se stoprocentně dostanou na prestižní turnaj roku. Dle prostých matematických výpočtů je 1348 bodů více než dostatečných k tomu, aby si jakýkoliv kolektiv pojistil účast na svátečné a miliardové (doslova) akci od Valve.

Nyní borci z LGD hrají třetí lokální DPC turnaj, kde z pěti zápasu dokázali vyhrát jen dva a sen o arlingtonský Major se pomalu, ale jistě rozplývá. Každopádně NothingToSay a spol zbývájí poslední dva skupinový zápas proti Royal Never Give Up (lídr skupiny) a Aster.Aries.

Grandfinále The International 2021 | Team Spirit vs PSG.LGD | best-of-five

Málem bychom zapomněli dámy a pánové. Vypadá to, že se tento rok na The International 2022 podruhé v řadě podívá české želízko v podobě Jonáše "SabeRLight-" Voleka, který se svým týmem TSM momentálně drží na třetím míste DPC tabulky s 1330 body.

Ke konci si připomeňme, že fenomén The International vznikl jako poděkování DotA komunitě za roky hraní, trpělivosti, zábavy a lásky ke hře. Štědrá odměna a vděčnost pro profesionální hráče, kteří dostali možnost si vydělávat na živobytí svou oblíbenou činností — hraním.

Světový žebříček Dota Pro Circuit 2021-22 (TOP10)

 

Aktuální dotařská sestava PSG-LGD

  • Wang "Ame" Chunyu - Carry
  • Cheng "NothingToSay" Jin Xiang - Mid
  • Zhang "Faith_bian" Ruida - Offlane
  • Zhao "XinQ" Zixing - Soft Support (4)
  • Zhang "y`" Yiping - Hard Support (5) - Kapitán
  • Zhang "xiao8" Ning - Trenér

 

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Liquipedia

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud