23. října 2022 • 16:30

Nervy, pot a slzy. Smutní OG, LGD, beastcoast a dark horse Thunder Awaken končí na The International

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výše jmenované organizace musí zapomenout na letošní Aegis of Champions a nádherné prsteny určené pro vítěze. Zato Team Liquid, Team Secret, Tundra Esports a Team Aster si to příští víkend rozdají mezi sebou o magickou trofej a samozřejmě velmi štědrou peněžní nadílku. Dokáže čínský celek přerušit dominanci nabušeného evropského regionu?



Čtyři nedělní best-of-three zápasy jsou za námi. V prvním duelu se hráči beastcost málem postarali o senzaci a byli blízko k tomu, aby vyřadili favorizované PSG.LGD, loňské vícemistry The International 2021.

Peruánci pěkne potrápili čínskou stálici, ale nakonec k rodícímu se překvapení nedošlo a borci z LGD v pravý čas vzali vše pod svou kontrolu a zvítězili 2:1 na zápasy.

Po skončení prvního duelu následoval souboj mezi evropskými kluby OG a Team Liquid, kde proti svým bývalým spoluhráčům nastoupil nynější Soft Support týmu OG - Tommy "Taiga" Le.

Ve finále navrch měla MATUMBAMANová parta. Dva nula pro Team Liquid a Urpalainenová cesta posledním turnajem v jeho herní kariéře stále pokračuje. Kdo ví, třeba se Lasse a spol vejdou do klíčové čtyřky nejlepších celků na TI.

Třetí dopolední utkání přineslo střetnutí dvou čínských titánů: PSG.LGD a Team Aster. První hra překvapila nestandardním pickem na první pozici (carry). Myšlenka dobrá, ale realizace Rikiho o něco horší.

Aster toho využili a ujali se vedení v sérii 1:0. Ve druhém kole dotaři Team Aster vytáhly carry Gyrocoptera, se kterým to parádně zahráli a jak jediný čínský kolektiv se tak zúčastní nejdůležitější vyřazovací části letošního The International.

Team Liquid proti Thunder Awaken završili nedělní odpoledne plné vynikající doty. Wow! Fenomenální hra plná fragů, divokých obratů a ostrých momentů. Překvapivě výborně hrající peruánci připravili pro Liquid doslova peklo.

Killy neustále lítaly z jedné strany na druhou a ve velmi vyčerpavající bo3 sérii a v doslova nervydrásajícím finálním vyvrcholení Team Liquid přeci jen poráží dark horse singapurského turnaje - Thunder Awaken. GG&WP!

Záznamy druhého a třetího hracího dne play-off fáze The International 2022

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Liquipedia

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud