Tereza Janovská
12. června 2019 • 05:00

Dej sparťanům gól a vyhraj Playstation! Show FIFA 19 na Letné tuto sobotu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svátek populární fotbalové simulace FIFA 19! V sobotu se přímo na stadionu pražské Sparty utká osm nejlepších hráčů o prvenství, ke kterému se váže i štědrá odměna. Offline finále si na Letné nicméně nezahrají hráči domácího celku Jan „Emerickson“ Krupička a Jan „The Johny“ Hradil, oba se však na akci dostaví a vyzvou fanoušky. První z diváků, který jednomu z nich dokáže vstřelit aspoň jeden gól, získá PlayStation 4 Pro a hry PS4.



Osm hráčů se na Letné střetne, oba sparťané ale budou chybět. Z kvalifikací se dokázali probojovat do online finále, které se hrálo minulou sobotu, mezi osm nejlepších však ani jeden postoupit nedokázal. „Nebudu lhát, stále mě to mrzí. O to víc, když si pomyslím, že se turnaj odehraje na domácím stadionu. Na tuhle kvalifikaci jsem se dost připravoval. Momentálně mám nejlepší formu za celou FIFU 19. Bohužel to ale nevyšlo,“ ohlíží se zpátky Emerickson.

Ve stejném duchu hovořil i druhý z neúspěšných sparťanů. „Mrzí mě to moc. Už v minulém online finále jsem skončil jediný krůček od postupu, teď znovu chybělo zdolat poslední kolo. Tím, že je offline finále na Letné, to celé získává o to hořčejší chuť,“ řekl viditelně zklamaný The Johny.

Přestože porážku nesou těžce, ani jeden se na nic nevymlouvá a sílu soupeře oba ocenili. „Bylo to hodně vyrovnané. Byly části, kdy jsem ho převyšoval já, a části, kdy hrál lépe Rozsi. První zápas jsem vyhrál, takže jsem byl v lepší pozici, ale ten druhý byl ještě vyrovnanější. Nedokázal jsem proměnit dvě dobré šance a v 93. minutě odpískl rozhodčí penaltu pro soupeře. Bylo to dost kruté, i sám Rozsi se mi potom omlouval. To je ale bohužel FIFA. Někdy vás podrží a někdy zase ne. Ve třetím zápase si Rozsi rychle vytvořil náskok o tři branky a to už se mi dohnat nepodařilo, třetí zápas skončil 2:3,“ vzpomíná Emerickson na svou krutou porážku.

FIFA na Letné! Přijď na finále iSport LIGY už 15. června
Video se připravuje ...

Stejně jako Emerickson, i The Johny věděl, co ho stálo postup. Co se stalo? „Těžko říct. Huhnak hrál výborně a já možná až moc chtěl. Ve druhém zápase jsem většinu času vedl, ale ke konci vedení ztratil a v poslední minutě nastřelil tyč. Prodloužení jsem už bohužel nezvládl. V každém případě gratulace soupeři a přeji mu, ať se mu na offline finále daří. Prohry patří ke každé kariéře a člověk je musí přijmout a o to víc na sobě pracovat,“ uzavřel.

Jejich fanoušci však nemusí smutnit, oba na sobotní offline finále vyrazí a diváci budou mít jedinečnou příležitost si s nimi FIFU zahrát. Navíc ti, kterým se podaří vstřelit aspoň gól, budou mít šanci hrát o hodnotné ceny, včetně PlayStationu 4. „Na Letné určitě budu, přijdu se podívat na kamarády a podpořit je. Věřím, že uvidíme super turnaj. Moc se těším, až mě budou moci lidé vyzvat na zápas. Chci to pojmout spíš zábavnější formou než nějakým ‚tryhardem‘. Byl bych rád, kdyby každý, kdo proti mně bude hrát, vstřelil branku,“ slíbil The Johnny fanouškům, že budou mít šanci.

Oba vidí favorita zcela jasně, přesto věří, že karty ještě rozdány nejsou a každý z finalistů svou šanci má. „Osobně tipuji na vítěze jednoho z dvojice RIIJK (fanoušek Slavie hrající za tým fotbalisty Jankta) nebo T9Laky (profesionální hráč Viktorie Plzeň). Vůbec bych se nedivil, kdybychom viděli zrovna tyto dva i ve finále,“ věří Emerickson.

A jak to vidí The Johny? „Na vítěze tipuji T9Lakyho, protože když spojíme jeho výkony a tým, jaký má, bude hodně těžké najít soupeře, který ho překoná. Ale stát se může vše, je to FIFA. Šanci by ale mohl mít například i Huhnak, také ostatní jsou velmi vyrovnaní a sám jsem zvědavý, kdo se jak umístí…“

Finále iSport LIGY: Velká show na Letné!

Zapiš si datum 15. června – druhé finále CZC.cz iSport LIGY je tady! Na fotbalovém stadionu Sparty osmička nejlepších hráčů ve FIFA 19 půjde do bojů o celkové prize money 40 000 korun a důležité body do celosezonního žebříčku. A ty můžeš být u toho! Nejen to – každý návštěvník dostane dárek i možnost zahrát si o fantastické ceny! Vstup je zdarma.

15. června před 13.00 se otevřou brány letenského stadionu (vstup č. 1, hlavní tribuna) a vypukne velká esportová show. Nejlepší hráči ve FIFA 19 se budou rvát o prestiž, peníze a postup do česko-slovenského SUPERFINÁLE. Přijď zafandit a sledovat různé kousky a triky těch nejlepších!

Navíc se můžeš těšit na bohatý doprovodný program a showmatche se známými youtubery či fotbalovým reprezentantem Jakubem Janktem.

Nejenže je vstup zdarma, ještě si můžeš odnést domů super věci!

V diváckých soutěžích získáš gamepad Dualschock na PS4, wireless sluchátka Sony Platinum. A pokud vstřelíš gól sparťanům The Johnymu a Emericksonovi, odneseš si celou konzoli Playstation 4 Pro a hry od generálního partnera CZC.cz!

Každý návštěvník offline finále navíc dostane parádní dárek – wireless sluchátka a PC myš od partnera turnaje Connect IT a super chutné tyčinky Corny.

Na co se můžeš těšit v sobotu 15. června na Letné:

 - na nejlepší hráče ve FIFA 19 a VIP hosty: Jakub Jankto, The Top a další...
 - stačí vstřelit JEDEN gól sparťanům a získáš Playstation 4 Pro + hry
 - vyhraješ jeden zápas ve Fifě a máš Sony wireless sluchátka či gamepad na PS4
 - každý dostane dárek: PC myš a wireless sluchátka (máme pro vás více než 300 kusů!) a tyčinky Corny
 - na parádní tipovačku – ti nejlepší z vás získají superbalíček s dresem fotbalové Sparty + další super ceny

Takže neváhej – v sobotu 15. června na Letné! Vstup č. 1 – z třídy M. Horákové (hlavní tribuna).

Vše o iSport LIZE zjistíš na www.isportliga.cz

Účastníci 2. offline finále iSport LIGY: T9Laky, FCVP.pikej, Team Sampi.RIIJK, WXORS.dalas94, doli2000, MSGrozsi, Huhnak, kobby88

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud