6. října 2019 • 00:21

Emerickson i hráči Bohemians slaví v iSport LIZE postup. T9Laky neuspěl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překvapení hned v úvodní kvalifikaci přinesl třetí turnaj iSport LIGY v hraní fotbalového simulátoru FIFA. Plzeňský T9Laky, který vede průběžnou tabulku soutěže, nedokázal projít pavoukem a o své místo v online finále bude muset zabojovat příště. Postup naopak slaví finalista druhého turnaje Huhnak, sparťan Emerickson, RIIJK z esportového týmu Sampi fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta, či zástupci pražských Bohemians a Teplic. 



První kvalifikace třetího turnaje iSport LIGY, která se na konzolích PlayStation hrála vůbec poprvé v novém fotbalovém simulátoru FIFA 20, určila první osmičku účastníků online finále. Postup do něj vybojovali: finalista druhého offline finále Huhnak, sparťan Emerickson, zástupci Bohemians Praha 1905 Valvi10 a Caster, ale také RIIJK z týmu Sampi českého reprezentanta ve fotbale Jakuba Jankta. Chybět nebude ani Driskecz z týmu INAE a teplický Seron. Posledním gamerem, který si vybojoval místo mezi osmičkou postupujících je GedyCZ.

Chceš také hrát? Přihlas se zde!

Překvapením je naopak neúspěch plzeňského T9Lakyho. Vítěz předchozích dvou turnajů iSport LIGY prohrál 0:2 s hráčem s nickem M4tk05, kterého následně v závěrečném kole kvalifikace porazil Caster z pražských Bohemians. Průběžně vedoucí hráč iSport LIGY T9Laky tak bude muset o své místo v online finále zabojovat příště. 

PAVOUK A VÝSLEDKY ZDE »

Další kvalifikační kola jsou na programu v pondělí 7. října, v pondělí 14. října a v sobotu 19. října.

Zábavné iSport LIGY ve FIFA 20 se můžeš zúčastnit i ty. Je to zdarma a zcela jednoduché. Zaregistruj se na www.isportliga.cz.

Ze čtyř kvalifikačních kol postoupí 32 hráčů do ONLINE finále, které následně vygeneruje 8 finalistů pro offline event, který se uskuteční 26. října v televizním studiu REPLAY .

Třetí série zároveň definitivně uzavře celosezonní žebříček, z něhož 16 nejlepších hráčů postoupí do Superfinále, které se odehraje 2. listopadu v multikině Cinestar Anděl. Absolutní vítěz si odnese 100 000 korun, celkem si hráči rozdělí 300 000 korun.

Finalista Huhnak: Mrzí mě to, bylo to kousek. Pochválil i Lakyho
Video se připravuje ...

T9Laky má hattrick! Neskutečný pocit, pořád to vydýchávám, říká. Chválil i atmosféru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud