7. října 2019 • 21:16

Tři hráči Plzně postupují v iSport LIZE. Sparťan Johny zatím neuspěl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další osmička hráčů postupuje vstříc třetímu online finále iSport LIGY v hraní fotbalového simulátoru FIFA. Hned tři z nich jsou zástupci esportového týmu Plzně, včetně lídra dlouhodobé tabulky T9Lakyho.



T9Laky, který ovládl obě předchozí offline finále, neuspěl v první kvalifikaci, v té druhé ale jasně dokráčel za postupem. Spolu s ním se do online finále dostali další dva plzeňáci JamesBony28 a pikej, třetí muž průběžné tabulky Kobby, dzanny11, Domito, Tulip a OndrykK.

Na další kvalifikaci si bude muset počkat zástupce esportového týmu Sparty The Johny, který vypadl s Adamisem ve druhém kole, nebo druhý hráč dlouhodobé tabulky Rozsi, který o kolo později vypadl s MrRicim.

PAVOUK A VÝSLEDKY ZDE »

Další kvalifikační kola jsou na programu v pondělí 14. října a v sobotu 19. října.

Zábavné iSport LIGY ve FIFA 20 se můžeš zúčastnit i ty. Je to zdarma a zcela jednoduché. Zaregistruj se na www.isportliga.cz.

Ze čtyř kvalifikačních kol postoupí 32 hráčů do ONLINE finále, které následně vygeneruje 8 finalistů pro offline event, který se uskuteční 26. října v televizním studiu REPLAY .

Třetí série zároveň definitivně uzavře celosezonní žebříček, z něhož 16 nejlepších hráčů postoupí do Superfinále, které se odehraje 2. listopadu v multikině Cinestar Anděl. Absolutní vítěz si odnese 100 000 korun, celkem si hráči rozdělí 300 000 korun.

Chceš také hrát? Přihlas se zde!

Jakub Jankto na finále iSport LIGY na Letné. Podpořil svého hráče a mluvil o vzestupu FIFA
Video se připravuje ...

FIFA pod širým nebem! Unikátní esportová show iSport LIGA přilákala davy
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud